Schilderijen op canvas

13-12-2013 - De collectie

Op zoek naar een kunstwerk voor aan de muur? Dan kan de keuze nog wel eens overweldigend zijn. Vandaar dat we op het magazine veel werk van onze beeldmakers laten zien, om onder de aandacht te brengen wat er allemaal mogelijk is.

Fotografie is erg populair. Een mooie foto boven de bank doet wonderen voor een woonkamer. Maar ook schilderijen zijn natuurlijk niet weg te denken bij een compleet interieur. Eigenlijk past een schilderij op canvas binnen iedere inrichting, vandaar dat ook meer en meer beeldmakers mooie werken uitbrengen.

 

Elusive Dreams Part Two door Jacky Gerritsen

Kat Roze door Sonja Mengkowski

Het mooie van een schilderij op canvas is dat je het kunstwerk precies kunt afstemmen met de sfeer die je graag in huis wilt zien. Schilderijen zijn er in alle stijlen, vol fantasie of juist realistisch, in donkere kleuren of juist enorm vrolijk…
Ook schilderijen met typografie zijn er populair, zoals je hieronder ziet!

IN ORDER door db Waterman

You door Janet Edens

Het grote voordeel van een schilderij op canvas ten opzichte van foto’s, is dat verf een prachtige dromerige sfeer kan neerzetten.
Veel kunstenaars werken dan ook met sprookjesachtige beelden, die het mooi doen als kunst boven de bank maar ook bijvoorbeeld in een kinderkamer prachtig tot hun recht komen.

SEA FRUITS door Ans de Bie

Tranquility (Rust) door Lida Bruinen

Nog meer schilderijen zien?
Kijk op onze site voor alle schilderijen op canvas!

 

 


Meer uit: De collectie