Thema aan de muur: vrijheid

Vrijheid is een van de mooiste dingen die we hebben in ons leven. Iets waar we ook veel waarde aan hechten. Omdat die vrijheid vandaag, op 5 mei, gevierd wordt – hebben we een selectie van werken op een rijtje gezet die de vrijheid onderstrepen.

Een canvas aan de muur die vrijheid uitbeeld kan zorgen voor je dagelijkse portie inspiratie. Daarnaast draagt zo’n kunstwerk natuurlijk ook gewoon erg mooi bij aan de sfeer in huis.

Summertime door Nina Olivari

Hierboven een mooi begin van het thema. De fotografie van Nina Olivari laat zien hoe vrijheid in beeld kan worden gebracht. Ook erg mooi in de slaapkamer als extra bron van rust.

Free door Jacky Gerritsen

Ook binnen moderne kunst is vrijheid een geliefd thema. Dat kun je in het voorbeeld hierboven wel zien. Een stuk conceptueler dan bijvoorbeeld de fotografie die we zagen, maar mooi op een eigen manier.

Dat het ook erg letterlijk kan, dat bewijst Loesje..

Voel de vrijheid van alles mooi te maken  door Loesje

De teksten van Loesje zijn al jarenlang een vertrouwd beeld op straat. Met teksten die confronteren, emotioneren en alles daar tussenin. Ook erg mooi voor aan de muur.

Pier 45 New York door Laura Vink

Hope Springs Eternal door Jacky Gerritsen

Hierboven zie je nog twee hele andere voorbeelden van vrijheid, weergegeven op canvas. Twee schilderijen die het thema op hun eigen manier uitdragen – door middel van een verhaal, of door middel van een concept.

We sluiten af met een prachtig stukje fotografie:

My hands are tied door Bibi Veth

Nog meer werken omtrent het thema vrijheid zien?
Ga dan naar onze website!


Meer uit: De collectie

Werk aan de Muur Magazine #4