Vacature developer

Kom het verschil maken als developer bij Werk aan de Muur.

Ben je developer en op zoek naar een baan? We zijn op zoek naar een collega om onze site verder te verbeteren!

Dagelijks verkopen we de mooiste werken voor aan je muur. Dit gebeurt via de website, dus je snapt dat dit een belangrijk onderdeel van het bedrijf is. Alles rondom de website ontwikkelen we in-house (met gebruik van webservices van Amazon, en andere partijen) en daarin zoeken we uitbreiding!

Werk aan de Muur is een snel groeiende ‘startup’ die nu 6 jaar bestaat. De afgelopen jaren hebben we meerdere awards gewonnen. Van best startende webshop aan het begin tot aan de positie van plek 7 van snelst groeiende webshops van Nederland in 2017.

We ontwikkelen onze webshop en backend in PHP, MySQL en gebruiken componenten als Bootstrap en jQuery om de ervaring zo fijn mogelijk te maken.

Dagelijks werk je in een klein team aan het verbeteren van alles rondom onze website. Niet alleen om het aantal verkoop conversies te verhogen, maar ook om de ervaring te verbeteren. Het leuke aan de functie is dat we veel bezoekers hebben en snel resultaten kunnen zien uit aanpassingen van de website. Omdat je in een klein team werkt, heb je bijzonder veel invloed op de site.

  • Je hebt creatieve ideeën om sites te verbeteren
  • Je hebt aantoonbare ervaring en een zeer goede beheersing van HTML, PHP, MySQL, CSS & JS
  • Je kan je inleven in internetgebruikers
  • Je bent pragmatisch ingesteld
  • HBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur woonachtig in regio Haarlem (ons kantoor en de showroom bevinden zich in de creatieve werkomgeving van de BakkeRij.)

Soort dienstverband: Voltijd

Past dit echt bij jou – of bij iemand die je kent? Stuur je motivatie, CV en portfolio naar Sander.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Meer uit: Vacatures

Werk aan de Muur Magazine #4