WallApp: Bekijk hoe jouw foto in een kamer staat

Een veel gebruikte functie op Werk aan de Muur is de mogelijkheid om een werk in een kamer te bekijken. Voor kopers is dit een perfecte tool om een idee te krijgen hoe het werk staat in een bepaald interieur. We zien echter ook dat veel beeldmakers de foto’s gebruiken om hun werken te promoten. Vanaf nu kan iedere creatief met WallApp zijn werk ophangen in een kamer en het resultaat direct downloaden.

WallApp is een nieuwe app die in direct je browser werkt. Je kiest een kamer, sleept je foto naar de muur, past het formaat aan en je hebt gelijk resultaat. Toch een andere kamer kiezen? Klik een nieuwe aan en je foto hangt er nog.

Is een klant geïnteresseerd om een foto van je aan te schaffen voor aan de muur? Gebruik deze tool om te laten zien hoe dat eruit ziet.

Vivian Maier in je kamer
Foto van Vivian Maier – Trouwens, t/m eind januari nog in FOAM te zien!

Heb je de juiste setting gevonden, dan kan je het resultaat ook direct eenvoudig downloaden. Druk op ‘bestand opslaan’ en je hebt direct een JPG-bestand op je computer staan. Gebruik deze op je website of op je social media profielen ter promotie van je werk.

We noemen in dit stuk vaak het woord foto. Maar uiteraard kan je dit ook gebruiken om ander soort werk te laten zien. Een schilderij, een tekening of een illustratie.

Schilderij van Irmgard Lamers
Schilderij van Irmgard Lamers

WallApp verscheen eerder op PetaPixel en SLR Lounge.


Meer uit: Werk aan de Muur nieuws

Werk aan de Muur Magazine #4