Werk aan de Muur workshop – zo digitaliseer je jouw schilderijen

Inhoud workshop
Je hebt prachtige tekeningen en/of schilderijen gemaakt en deze wil je graag bij Werk aan de Muur aanbieden. Je kan niet wachten hiermee van start te gaan, maar dan zie je de technische eisen boven onze uploadknop. Denk je “ohnee wat nu?!”, lees dan vooral verder! Op 1 maart 2019 geven wij in ons showroom en studio samen met fotograaf Cees de Jonge een workshop met tips en trucks om jouw schilderijen en/of tekeningen goed te leren fotograferen en gereed te maken voor verkoop. Wat heb je nodig? Een schilderij of tekening én een spiegelreflexcamera. Wat kan je verwachten tijdens deze workshop? Hierbij een overzicht:

11.30 – 12.00 Inloop
12.00 – 12.30 Lunch en introductie van Werk aan de Muur en fotograaf Cees. Dit vindt plaats in de showroom waar de materialen van Werk aan de Muur worden toegelicht en uitgelegd waarom goede digitale bestanden zo belangrijk zijn.
12.30 – 14.00 Uitleg en praktische tips door Cees in de foto studio. Onderwerpen die bijvoorbeeld worden uitgelegd zijn de set up, belichting en reflectie.
14.00 – 17.00 Mogelijkheid om 1 voor 1 een werk te fotograferen met Cees die meekijkt en direct feedback geeft.

Overige informatie
Datum: 1 maart 2019
Prijs: € 45,- inclusief lunch. Bij het aanmelden kan je kiezen hoe je wenst te betalen. Liever met ideal of creditcard? Dan ontvang je een aparte mail met een payment link. Ook kan je contant betalen bij de workshop.
Wat neem ik mee? Een spiegelreflexcamera en één schilderij of tekening.
Parkeren: Je kunt gratis parkeren bij de Bakke Rij op het adres Hendrik Figeeweg 3F. Soms zijn er direct voor de deur geen parkeerplekjes meer, dan kan je het beste de navigatie instellen op de Minckelersweg. Parkeer aan het einde van de Minckelersweg en loop dan over de brug naar De BakkeRij.

powered by Typeform

Wie geeft de workshop?
Cees de Jonge is geboren en getogen in Amsterdam en opgeleid aan de Koninklijke Academie in Den Haag. Hij houdt van reizen, tropische eilanden, Aziatisch eten, kunst en cultuur. Op dit moment is hij druk bezig met het fotograferen van de collectie van het Scheepvaartmuseum! En begint hij vanaf maart met een project bij het Rijksmuseum. Hoe gaaf!


Bekijk alvast onze technische eisen
In je shop uploadt je digitale bestanden. Deze digitale bestanden worden gebruikt om hetgeen de koper besteld te printen. Het is dus van groot belang dat deze in de allerhoogste kwaliteit zijn. Bekijk hier de eisen.


Meer uit: Beeldmakers

Werk aan de Muur Magazine #4