Facebook pixel
Boom bij zonsopkomst van Fred Konings Hollandse Tulpen van Frenk Volt Duinen bij Ouddorp van Sander Poppe langs de Zeeuwse kust van gaps photography Portret Schotse Hooglander zwart-wit van Sandra van Kampen

Lege muren in de tuin?

Kies voor canvas voor buiten!

Ook lege muren buiten zijn een gemiste kans! Met de canvassen speciaal voor buiten verfraai je eenvoudig je tuin of balkon.


Maak van je tuin jouw tuin: Kies de sfeer die bij je past

Bij ons kies je werken uit grote collectie van werken. Werken met passie gemaakt door fotografen, schilders en meer. Kies het onderwerp wat echt bij je past. Kan je wat inspiratie gebruiken? Denk eens aan Schotse hooglanders, bossen, stranden, duinen of bloemen.


Speciaal gemaakt voor buiten

De tuinposters op canvas worden speciaal gemaakt voor in de tuin. Maar met behoud van onze hoge kwaliteitseisen.

De werken worden geprint op spierwit canvas van zeer hoge kwaliteit. Het doek wordt gespannen over een houten frame. Het hout is speciaal bewerkt zodat het tegen regen en vocht kan.

Ragscherp en kleurvast
Het werk wordt geprint op de 12-kleuren printer. De inkten zijn UV-bestendig, dus de prachtige kleuren blijven ook in de tuin jarenlang kleurecht.


Kies zelf de maat: Tot 2,5 meter groot!

Het bijzondere aan Werk aan de Muur is dat je zelf de controle hebt. Elk werk in de collectie is verkrijgbaar op buiten canvas. Ook kies je zelf de afmeting. We leveren vanaf 30 cm tot aan 2,5 meter!

Buiten canvas is verkrijgbaar in 2 en 4,5 cm dikke variant.

Kies bij het bestellen voor het materiaal canvas, en als variant ‘Buiten canvas’.Heb je op deze pagina gevonden waar je naar op zoek was?

Ja