Facebook pixel
Mark Leek profielfoto

Mark Leek

Hoorn NH, Nederland

Koop de werken van Mark Leek voor aan je muur

41 werken van Mark Leek. Laatste werk is toegevoegd op 27-12-2017.

Mijn naam is Mark Leek. Ik ben in 1968 geboren in Blokker. Van beroep ben ik adjunct-directeur van een speciale basisschool in Hoorn. Daarnaast ben ik voor D66 gemeenteraadslid in Hoorn. In mijn vrije besteed ik graag veel tijd aan fotograferen.

Via een klein Agfaatje, een Pentax spiegelrefles, een Canon spiegelreflex en verschillende kleine digitale cameraatjes kocht ik een digitale spiegelreflex. Een N ikon D70s. Een korte cursus bij Fotogram in Amsterdam was de springplank.

Inmiddels ben ik actief voor de lol, doe ik bruidsreportages, fotografeer ik vrijwillig bij evenementen, verkoop ik zo af en toe werken via dit medium, doe ik mee aan veilingen en doe ik opdrachten voor tijdschriften.

Maar vooral geniet ik veel van fotograferen zelf. Inmiddels met een fullframe D700. Ik ben gek op het vastleggen van details van grote voorwerpen. Schepen bijvoorbeeld, maar ook muziekinstrumenten vind ik interessant.

https://thumbs.werkaandemuur.nl/a72bf57e2d5cfca58630562967905d08_175x175_crop.jpg Mark Leek Beeldmaker Lakesite Fotografie by Mark Leek Hoorn NH, Nederland,