‘Jolie’ | Pastel Bloemen

‘Jolie’ | Pastel Bloemen van Ceder Art

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

‘Jolie’ | Pastel Bloemen

van Ceder Art

‘Jolie’ | Pastel Bloemen van Ceder Art

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 903984
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

‘Jolie’ is handgeschilderd door Ceder Art in prachtige pastelkleuren met mooie kleurrijke accenten. Abstracte bloemen met een vrouwelijk silhouet. 'Jolie’ is de titel die mijn Instagram volgers kozen voor dit schilderij. En terecht; mooi is ze! Tres Jolie!

Dit werk wordt aangeboden door Ceder Art

Ceder Art profielfotoHet verbinden van mensen en woon/werkomgeving, is mijn drijfveer. Ik wil graag waarde toevoegen met kunst die inspireert. Voor een fijn thuis en inspirerende (thuis)werkplek. Kunst die je omarmt èn jouw interieur nog meer liefde en klasse geeft. Ceder Art, een eye-catcher en verbindende factor voor jouw interieur.

Al mijn werken zijn handgeschilderd en op hoge kwaliteit gedigitaliseerd. Daardoor blijven uiterst fijne details, penseelstreken, diepte en levendige kleuren van extreem hoge kwaliteit. Zeker in deze digitale tijd zijn het de handgemaakte items die onze interieurs persoonlijkheid en karakter geven. Ik schilder intuïtief, met krachtige penseelstreken. Ik ben heel bewust van de werking van kleur in hedendaagse interieurs. Ik schilder modern abstract, bloemen en landschappen.

Mijn achtergrond ligt in grafisch ontwerp. Na mijn opleiding aan de kunstacademie (ArtEZ Art & Design, Graphic Design) werd ik geselecteerd voor diverse ‘new talent’ programma’s. Met heel veel liefde en plezier werk ik sinds het voorjaar van 2021 aan Ceder Art. Neem eens een kijkje op https://www.cederart.com of Instagram: @ceder_art

Alle werken