Werkcode: 365345

CARE Wereldkaart | Aquarel schilderij

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
108 gratis verzending!
CARE Wereldkaart | Aquarel schilderij van - Wereldkaarten.shop -

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.
De CARE Wereldkaart is een zeer gedetailleerde handgeschilderde wereldkaart in aquarel met heldere kleuren die een duidelijke connectie hebben met de natuur en het klimaat van het betreffende land / continent.

De CARE Wereldkaart steunt het goede doel. Want van elke verkoop van deze kaart als wanddecoratie, wordt een deel van de opbrengsten gedoneerd aan het CARE Noodhulpfonds. De opbrengsten van de kaart zijn non-profit. Voor alle informatie hierover kijk je op: www.carewereldkaart.nl

CARE is een internationale humanitaire organisatie die wereldwijd in meer dan 90 landen actief is. CARE is gericht op armoedebestrijding, werkt in fragiele gebieden en heeft een speciale focus op de behoeften en kansen van vrouwen en meisjes. Het geld uit het CARE Noodhulpfonds wordt ingezet voor humanitaire hulp wereldwijd.

De CARE Wereldkaart is gemaakt door Ricardo Bouman, een creatief ontwerper, illustrator en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer.

Bekijk een korte film met leuke filmbeeld over hoe ik deze kaart geschilderd heb in aquarel. Knip en plak deze Youtube-link in je browser om de film e bekijken: https://youtu.be/hnZOQ49ElBY

Het originele schilderij heeft een formaat van 160x90cm en is gefotografeerd in hoge resolutie, wat grote printafdrukken mogelijk maakt. Denk hierbij aan grote prints op Canvas, Behang, Aluminium en Akoestisch Doek.

Deze unieke wereldkaart is een project waar

Over - Wereldkaarten.shop -

- Wereldkaarten.shop - profielfotoWereldkaarten.Shop heeft een unieke collectie met wereld- en landkaarten designs, gemaakt in de ontwerpstudio en kunstatelier van Ricardo Bouman.
Ricardo is een grafisch ontwerper uit Zoetermeer met een passie voor reizen, illustreren, fotografie, topografie en schilderkunst.

Ricardo schildert voornamelijk landschappen en stadsgezichten van locatie die hij zelf heeft bezocht. In 2016 is hij gestart met het illustreren van cartografische kunst en groeide uit tot een webshop met een unieke kaartencollectie. Ricardo creëert wereldkaarten, land- en stadskaarten in zowel moderne als artistieke stijlen.
Zijn favoriete medium is aquarel, maar ook schildert hij graag met verf- en inktsoorten en maakt hij collages met natuurlijke materialen.
Een mooi voorbeeld hiervan is zijn 'Wereldkaart van echte Koffiebonen' die u hier kunt bekijken: https://bit.ly/2wNjGxC

Al zijn designs zijn in hoge resolutie gefotografeerd en digitaal geoptimaliseerd voor het beste printresultaat op zowel klein- als grootformaat prints.

Voor meer informatie bezoekt u de officiële webshop op:
https://www.wereldkaarten.shop

Alle werken