• Impressionistisch schilderij "Boterbloem" van Tanja Udelhofen thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 314812

Impressionistisch schilderij "Boterbloem"

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Impressionistisch schilderij "Boterbloem" van Tanja Udelhofen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een klein zonnetje is het thema van het dertiende schilderij van de serie “Veld Impressies”. Om het geel van de bloem nog duidelijker naar voren te brengen, is de achtergond bijna monochroom in groen tinten geschilderd. Afgezien van licht en schaduw zijn er maar wenig contrasten in het werk, en de kleuren zijn veelmeer harmonisch.

Het sfeervolle schilderij past heel goed in kamers met veel natuurlijke kleuren, bijvoorbeeld gedempte, lichte bruin tinten. Het kan ook een mooie contrast vormen in kamers met sterke rood en paars tinten. In interieurs met veel neutrale kleuren (wit, zwart, grijs) zou het werk een leuke eye-catcher zijn.

Over Tanja Udelhofen

Tanja Udelhofen profielfotoSfeervolle, impressionistische en abstracte schilderijen met veel contrasten zijn mijn passie. Ik schilder het liefste bloemen/planten en landschappen, maar af en toe houd ik mezelf ook bezig met portretten en stillevens. Mijn originele schilderijen zijn te koop in mijn Etsy shop: https://www.TMUcreativeworks.etsy.com.

Alle werken