• Impressionistisch schilderij "Galigaan" van Tanja Udelhofen thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 316424

Impressionistisch schilderij "Galigaan"

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Impressionistisch schilderij "Galigaan" van Tanja Udelhofen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dit schilderij van de serie "Veld Impressies" (nummer 16) verteld een beetje over de galigaan, een zeldzame plant, die in Nederland op de rode lijst staat.

De pluizige bloesems van de galigaan heb ik weer gegeven door de plant heel losjes te schilderen. De kleuren van de achtergrond zijn de natuurlijke kleuren van de plant en zijn bewust donker gehouden, om te benadrukken, hoe de zon de bloesems wit laat glimmen.

Het sfeervolle schilderij past heel goed in kamers met natuurlijke kleuren, vooral bruin en groentinten. Omdat het werk donker is, is het geschikt voor lichte interieurs. Qua kleuren kan het een mooie contrast zijn in kamers met gedempte blauw-groen of paars tinten.

Ook heel mooi als cadeau voor iemand, bijvoorbeeld voor kerst.

Over Tanja Udelhofen

Tanja Udelhofen profielfotoSfeervolle, impressionistische en abstracte schilderijen met veel contrasten zijn mijn passie. Ik schilder het liefste bloemen/planten en landschappen, maar af en toe houd ik mezelf ook bezig met portretten en stillevens. Mijn originele schilderijen zijn te koop in mijn Etsy shop: https://www.TMUcreativeworks.etsy.com.

Alle werken