• Impressionistisch schilderij "Grote Pimpernel" van Tanja Udelhofen thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 315767

Impressionistisch schilderij "Grote Pimpernel"

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Impressionistisch schilderij "Grote Pimpernel" van Tanja Udelhofen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Veld Impressies nummer 15 laat Grote Pimpernellen zien, met hun mooie vorm en de schitterende kleuren, die variëren van rood oranje tot donkerrood met paars.

De kleuren van de Pimpernellen en de groen tinten van de planten omheen maken een heel mooie contrast, die ik in de achtergrond van het sfeervolle schilderij laat terugkomen.

Ook dit werk van de serie past best in interieurs met natuurlijke kleuren. Het correspondeerd heel goed met gedempte rood tinten, met groen en met paars, als het een beetje meer de kant van rood op gaat. In kamers met veel monochrome kleuren, zoals wit, grijs en zwart is het kunstwerk een schitterende eye-catcher en zorgt voor het extra aan kleur.

Over Tanja Udelhofen

Tanja Udelhofen profielfotoSfeervolle, impressionistische en abstracte schilderijen met veel contrasten zijn mijn passie. Ik schilder het liefste bloemen/planten en landschappen, maar af en toe houd ik mezelf ook bezig met portretten en stillevens. Mijn originele schilderijen zijn te koop in mijn Etsy shop: https://www.TMUcreativeworks.etsy.com.

Alle werken