• Impressionistisch schilderij "Kropaar 2" van Tanja Udelhofen thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 314606

Impressionistisch schilderij "Kropaar 2"

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Impressionistisch schilderij "Kropaar 2" van Tanja Udelhofen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

In het 12e schilderij van mijn serie „Veld Impressies“ laat ik weer de mooie kant van kropaar zien. Deze keer in het licht van de ochtend zon, zodat het net lijkt alsof de plant gekleurd is in zachte tinten van oranje en roze.

De hele scene is in koelere kleuren geschilderd, met interessante contrasten tussen licht en donker. Het sfeervolle kunstwerk past heel goed in interieurs met veel licht en wit, als eye-catcher. Het kan ook kleur brengen in monochrome kamers met neutrale grijstinten en zwart-wit. Het schilderij kan ook gebruikt worden om contrast in een kamer te brengen, waar veel gedempte groen en geel tinten te vinden zijn.

Over Tanja Udelhofen

Tanja Udelhofen profielfotoSfeervolle, impressionistische en abstracte schilderijen met veel contrasten zijn mijn passie. Ik schilder het liefste bloemen/planten en landschappen, maar af en toe houd ik mezelf ook bezig met portretten en stillevens. Mijn originele schilderijen zijn te koop in mijn Etsy shop: https://www.TMUcreativeworks.etsy.com.

Alle werken