• Impressionistisch schilderij "Pennisetum" van Tanja Udelhofen thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 313963

Impressionistisch schilderij "Pennisetum"

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Impressionistisch schilderij "Pennisetum" van Tanja Udelhofen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het schilderij nummer elf van mijn serie met schilderijen van gras en veld planten vertoont een mooie soort gras. Voor zover ik kon uitzoeken is het Pennisetum. Het werk laat de fijnen haartjes van de plant zien, die in het licht bijna transparant lijken te zijn.

Er zijn maar weinig kleuren gebruikt, en het sfeervolle schilderij is bijna monochroom. De achtergrond is donker gehouden, om het contrast met de lichte plant te benadrukken.

Het kunstwerk past heel goed bij elk interieur in natuurlijke kleuren, zoals bruin tinten, of zwart-wit/grijs. Omdat er in het werk zowel heel lichte als heel donkere kleuren gebruikt zijn, past het in licht en donker gekleurde interieurs.

Over Tanja Udelhofen

Tanja Udelhofen profielfotoSfeervolle, impressionistische en abstracte schilderijen met veel contrasten zijn mijn passie. Ik schilder het liefste bloemen/planten en landschappen, maar af en toe houd ik mezelf ook bezig met portretten en stillevens. Mijn originele schilderijen zijn te koop in mijn Etsy shop: https://www.TMUcreativeworks.etsy.com.

Alle werken