Italiaans landschap met parasoldennen, Hendrik Voogd, digitaal gerestaureerd

Werkcode: 385 180 Kopieer de werkcode

Lars van de Goor profielfoto Oude Meesters digitaal gerestaureerd. Ontdaan van craquelure en beschadigingen. Opgefrist met de bewerkings technieken van Lars van de Goor. Lees meer over dit onderwerp op de website http://www.larsvandegoor.com/remastered/
copy/paste de link in uw browser
Voogd werd de ‘Hollandse Claude’ genoemd, naar de Franse schilder Claude Lorrain, die beroemd was om zijn historische landschappen, badend in gouden licht. Voogd schilderde de tuinen van de Villa Borghese in Rome laat in de middag: de zon werpt lange schaduwen en de bomen steken scherp af tegen de lucht. Wandelaars genieten van de prachtige zonsondergang. Op de voorgrond zit een kunstenaar tegen een boom te tekenen.

Dit werk wordt aangeboden door Lars van de Goor

Hasselblad Master categorie landschap en natuur. Eerste prijs en gouden medaille winnaar Trierenberg Circuit. Ik wil iedereen bedanken die via Werk aan de Muur een werk van mij heeft aangeschaft. Door de wet op bescherming van privacy gegevens heb ik helaas geen inzage in wie mijn werk koopt en kan daardoor niet een persoonlijk dankjewel sturen. Ik hoop op uw begrip daarvoor. Ik begrijp heel goed dat het best een een spannende aankoop kan zijn, zomaar een werk via het internet te kopen. Het is niet makkelijk om de kwaliteit op een computerscherm te kunnen beoordelen. Mooie plaatjes in het klein geven nog geen garantie dat deze in het groot hetzelfde effect zullen hebben. Vakkundig vergroten, hoge resolutie bestanden, foto's gemaakt met kwaliteit camera's en een bekwame fotograaf of kunstenaar maakt dat u meer kans heeft een echt mooi werk in huis te halen. Samen met WadM zorgen wij ervoor dat u een werk van kwaliteit in huis krijgt. Bent u niet tevreden dan hoor ik dat graag. Bent u wel tevreden, vertel het anderen. Heeft u werk van mij gezien, maar staat het hier niet op de site, neem dan contact met mij op info@larsvandegoor.com en dan kan ik het gewenste werk toevoegen. Voor meer informatie zie mijn website larsvandegoor.com Wilt u een afbeelding als behang, neem vooraf even contact met mij op.
Voor abstract werk van mijn hand, verwijs ik u graag naar GOOR abstracten https://www.werkaandemuur.nl/nl/beeldmaker/GOOR-abstracten/32525, ook op de Werk aan de Muur website.

Meer weten over Lars van de Goor?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Chantal
Nederland
3.5 / 5

Aardig aan de prijs, maar wel erg goede service
De werken zijn wel wat aan de prijs. Daar staat wel een goede service tegenover. De eerste werken waren beschadigd, zonder morren en met spoed kregen we nieuwe werken die wel goed waren. Erg blij met het resultaat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
Mike
Nederland
4.5 / 5

geweldige mooie kwaliteit en uitstekende service
Ben zeer tevreden met jullie aandacht en werkwijze. Foto kan ik helaas nog niet sturen omdat het schilderij nog niet aan de muur hangt. Het is een verjaardags cadeau voor mijn vrouw en die is pas 14-11 jarig. Maar als hij hangt zal ik aan jullie denken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Michel
Nederland
5 / 5

Goede website met ongelooflijk veel afbeeldingen. Goede ondersteuning, ook via de mail met een concrete vraag. Duidelijke instructies en tips bij het kiezen van een maat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
Centrum van Alphen
Nederland
5 / 5

Mooie print, mooi ingelijst en zorgvuldig ingepakt. Precies zoals de slogan zegt: Origineler dan Ikea en goedkoper dan de gallery.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018
Bert
Nederland
5 / 5

Top service
Hadden een foto op doek besteld voor verjaardag familie lid. Was op tijd binnen maar men bleek 2 orders verwisseld te hebben. Nog geen dag later hadden ze het al opgeruild maw alles op tijd voor de verjaardag. Maw top service die je niet vaak meer tegenkomt

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
Albert & Conny
Nederland
5 / 5

Prachtig kwaliteit canvas, fotopapier en keurige levering.
Goede uitgebreide website. Vriendelijke medewerkers. Goede informatie over leveringstijden. En zeer mooie kwaliteit.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Joke Schuller
Nederland
5 / 5

Bestelling op canvas keurig geleverd gekregen. Ziet er prachtig uit.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
FCO SECURITY
Nederland
5 / 5

Er zaten een paar kleine beschadigingen op het staal. Dit kwam door een druk van de ophanglijst. Het is niet eens zeker of dit niet zelfs door de vervoerder kwam. Toch komt er meteen een nieuwe. Ik geef zelden recensies omdat vaak zaken aan verwachtingen voldoen en men zelden nog verder gaat. Werkaandemuur gaat wel degelijk verder. Enorme super service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
Bianca
Nederland
5 / 5

Mooie schilderijen snelle service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
Samira
Nederland
5 / 5

Super van begin tot eind
Prachtig product en super service! De

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Marco
Nederland
4.5 / 5

Geweldig goed geregeld allemaal.??
Contact van begin tot eind perfect en alles goed verlopen.Kwaliteit is mooi en goed.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Henk Jaap Kloosterman
Nederland
5 / 5

Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid
Wij hadden een werk besteld bij werkaandemuur, wat bij aankomst helaas een heel kleine beschadiging had, die wel op een storende en zeer zichbare plak zat. Nadat we deze beschadiging gemeld hadden, werd dit op uitermate soepele en zorgvuldige wijze afgehandeld en kregen we binnen week een vervangend exemplaar thuis bezorgd. Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid, we maken dit ook wel eens anders mee !! Wat we ook schattig vonden, is dat we het oude (licht beschadigde) exemplaar mochten houden, met de suggestie om het werk te schenken aan een non-profit organisatie in de buurt, die vaak ondanks de beschadiging vaak erg blij zijn met zo’n gratis kunstwerk. Dat gaat we dan ook zeker doen !!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Italiaans landschap met parasoldennen, Hendrik Voogd, digitaal gerestaureerd van Lars van de Goor op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 21 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
158,-142,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!