Not alone.... (square)

Not alone.... (square) van Bob Daalder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Not alone.... (square)

van Bob Daalder

Not alone.... (square) van Bob Daalder

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 72422
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114 gratis verzending!

Omschrijving

Maar bijna ...... Er is geen betere manier om het hoofd leeg te maken! Just love it ... Hoewel er al een beetje een koude wind is, is de temperatuur nog steeds aangenaam.
Ik ben onderdeel van een zogenaamde 50mm project dus dat is waarom deze lens nog op de camera zat. Ik gebruik hem niet vaak zo maar een beetje oefening is meer dan welkom.
Ik moet toegeven, ik verwijderde enkele obstakels ... omdat ik wilde laten zien hoe het voelde ... en het voelde alsof ik alleen was in deze prachtige, rustige, reusachtig, winderige wereld ...

Dit werk wordt aangeboden door Bob Daalder

Bob Daalder profielfotoOngeveer 12 jaar geleden heb ik fotografie ontdekt. Het begon allemaal vrij onschuldig maar tegenwoordig is het onderdeel van mijn dagelijkse ding. Mijn voorkeur gaat heel nadrukkelijk uit naar de natuur en dan met name de natuur dichtbij. Met andere woorden, ik ben een liefhebber van macro en close-up fotografie. Verder kenmerkt mijn werk zich door een bepaalde zachtheid en het bewust gebruik van licht. Ik nodig je uit op je gemak mijn verschillende albums te bekijken. Veel plezier!

Alle werken