Oude deur in Venetië - Aquarel schilderij van WatercolorWall

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 309904
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.
Oude poort in Venetië is een aquarel schilderij, gemaakt door Ricardo Bouman uit Zoetermeer.

Venetië is een zeer oude middeleeuwse stad. Veel gebouwen en fundaties rotten langzaam weg of zinken langzaam naar de bodem van de Adriatische zee. En zo ook deze grote groene poort die ik tegenkwam tijdens een mooie gondeltocht in één van de vele kanaaltjes die Venetië rijk is. Het originele beeld is een fotobeeld die ik maakte vanuit een gondel. Door vanuit een laag perspectief te fotograferen, kreeg de oude poort een zeer krachtige en grootse uitstraling.
De schilderij toont oude elementen met mooie kleurcontrasten met aardse- en groene tinten. De zichtbare erosie zoals de afbrokkelende pleisterwerk, bakstenen, roestige ijzer en het felle ultramarijne water geeft het schilderij het echte Venetiaanse sfeertje.
Het oude architectuur, de kleurcontrasten en de mooie details spraken mij erg aan om het fotobeeld in mijn atelier te vereeuwigen tot schilderij. Het originele schilderij is onderdeel van mijn privé collectie.

Dit werk wordt aangeboden door WatercolorWall

WatercolorWall profielfotoWatercolorWall is een grafische studio en schilder atelier van Ricardo Bouman uit Zoetermeer.
Ricardo maakt schilderijen en illustraties met verschillende mediums, waaronder inkt-en verfsoorten, maar vooral aquarel.
Zijn collectie bevat artistieke en moderne stijlen, geschilderd met interessante technieken. Zijn werk varieert van kleurrijk tot mystiek, van realisme tot expressionisme en van abstract tot minimalistisch. Zijn onderwerpen hebben veelal een connectie met de natuur, een emotie of een bezochte locatie op de wereld.
Zijn favoriete onderwerpen zijn het schilderen landschappen en middeleeuwse stadsgezichten.
Speciaal voor Werk aan de Muur heeft Ricardo zijn schilderijen gedigitaliseerd in hoge resolutie waardoor ze verkrijgbaar zijn als Artprint op elk formaat en materiaalsoort.

Alle werken