Persian art

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 422638
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

Chehel Sotoun is een paleis in Isfahan, Iran dat in de 17e eeuw gebouwd is door sjah Abbas I. De naam betekent 'Veertig Zuilen' in het Perzisch en komt van de weerspiegeling in de vijver van de twintig slanke houten zuilen van de entree.

Het paleis is met name beroemd om de verschillende schilderingen. De islamitische kunst is in het algemeen aniconisch en afgebeelde figuren zijn zeldzaam. De schilderingen in dit paleis vormen daarop een uitzondering.

Over Jeroen Kleiberg

Jeroen Kleiberg profielfotoIk ben schrijver en fotograaf woonachtig in Rotterdam. Een geweldige stad, maar eerlijk gezegd ben ik meer van ruimte en natuur.

Al jaren ben ik met grote regelmaat op reis. Op zoek naar het avontuur, nieuwsgierig naar het onbekende, geïnteresseerd in het alledaagse. Ik wil ontdekken en verkennen. Ik ben al op veel plekken geweest, maar op de meeste nog niet. Ik leg mijn reizen vast in beeldende verhalen en sprekende foto's. Als ik thuis ben fotograaf ik graag de skyline van Rotterdam.

Ik ben schrijver en fotograaf. Ik geef lezingen en fotopresentaties. Ik inspireer en laat mensen door andere ogen kijken.

I like to explore some more

Alle werken