Puente Nuevo | Ronda | Spanje | Aquarel schilderij van WatercolorWall

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 546809
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Als je het prachtige Andalusia in Zuid Spanje eens hebt bezocht, dan heb je vast ook een bezoek gebracht aan de mooie stad Ronda.
Het originele schilderij is geschilderd met waterverf op aquarelpapier met mooie opvallende pasteltinten. Het schilderij is in hoge resolutie gefotografeerd en verkrijgbaar als Artprint op diverse formaten en materiaalsoorten.

Het symbool van deze stad is uiteraard de Puente Nuevo (nieuwe brug).
Puente Nuevo is een stenen brug die als één van de drie bruggen de diepe kloof Tajo de Ronda met de rivier de Guadalevín overspant. De kloof is op bepaalde plaatsen wel 120 meter diep. Puente Nuevo is de nieuwste brug die de stadsdelen Mercadillo (markt) en La Ciudad (de oude stad) van Ronda met elkaar verbindt. De brug heeft een hoogte van 98 meter.
José Martín de Aldehuela was de architect van deze brug die tijdens de bouw in 1740 instortte. De bouw werd in 1751 weer hervat en voltooid in 1793.

Dit werk wordt aangeboden door WatercolorWall

WatercolorWall profielfotoWatercolorWall is een grafische studio en schilder atelier van Ricardo Bouman uit Zoetermeer.
Ricardo maakt schilderijen en illustraties met verschillende mediums, waaronder inkt-en verfsoorten, maar vooral aquarel.
Zijn collectie bevat artistieke en moderne stijlen, geschilderd met interessante technieken. Zijn werk varieert van kleurrijk tot mystiek, van realisme tot expressionisme en van abstract tot minimalistisch. Zijn onderwerpen hebben veelal een connectie met de natuur, een emotie of een bezochte locatie op de wereld.
Zijn favoriete onderwerpen zijn het schilderen landschappen en middeleeuwse stadsgezichten.
Speciaal voor Werk aan de Muur heeft Ricardo zijn schilderijen gedigitaliseerd in hoge resolutie waardoor ze verkrijgbaar zijn als Artprint op elk formaat en materiaalsoort.

Alle werken