• Rotterdam Noord zit in mijn hart | Stadskaart van - Wereldkaarten.Shop - thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 388294

Rotterdam Noord zit in mijn hart | Stadskaart

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Rotterdam Noord zit in mijn hart | Stadskaart van - Wereldkaarten.Shop -

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.
Dit is de “Rotterdam zit in mijn hart | Editie Noord” en betreft een geïllustreerde stadsplattegrond van Rotterdam Noord in een hart van rode aquarel. Dit kunstwerk is een samensmelting van analoge- en digitale illustraties en heeft een minimalistische uitstraling met een moderne pop-art stijl.
De plattegrond van Rotterdam zit in dit vierkante kunstwerk verwerkt in het rode hart. Rondom het hart is het spierwit, zodat de aandacht volledig uitgaat naar het hart en de wit kleurige plattegrond van Rotterdam.
Leuk voor Valentijnsdag ;)

Deze stadskaart toont de volgende Rotterdamse wijken:
Rotterdam Centrum, Delfshaven, Spangen, Cool, Noordereiland, Kralingen, Crooswijk, Kralingse plas, Rubroek, Oude Noorden, Bergpolder, Liskwartier, Overschie, Hillegersberg, Schiebroek, Zestienhoven, Terbregge, De Rotte en Prins Alexander.

Deze stadskaart is tevens ook verkrijgbaar als Rotterdam Noord en Zuid Editie. Deze stadskaart toont ook de wijken van Rotterdam Zuid, waaronder:
Charlois, Feijenoord, Heijplaat, IJsselmonde en Zuidplein.

Bekijk mijn album genaamd "Rotterdam in kaart" voor nog meer artistieke en moderne stadskaarten van Rotterdam.

Over - Wereldkaarten.Shop -

- Wereldkaarten.Shop - profielfotoWereldkaarten.Shop heeft een unieke collectie met wereld- en landkaarten designs, gemaakt in eigen ontwerpstudio en kunstatelier. De gehele collectie betreft het werk van Ricardo Bouman, een ontwerper en illustrator uit Zoetermeer met passie voor reizen, analoge- en digitale illustratie en schilderkunst.

In zijn vrije tijd illustreert hij moderne en artistieke wereldkaarten, land- en stadskaarten en schilderijen van (vooral) middeleeuwse stadsgezichten, zoals Venetië en Canterbury.
Zijn favoriete medium is aquarelverf, maar schildert ook graag met acrylverf, gouache, ecoline en inktsoorten. Ook maakt Ricardo collages met natuurlijke materialen. In 2018 heeft hij een Wereldkaart gemaakt dat uit honderden koffiebonen bestaat. Bekijk dit werk hier: https://bit.ly/2wNjGxC

Alle originele schilderijen worden in hoge resolutie gefotografeerd en dit betekend haarscherpe prints met levendige en contrastrijke kleuren die in grote 'wandvullende' formaten beschikbaar zijn. Denk hierbij aan een print op behang of een print op doek met Akoestische werking.

Wereldkaarten.Shop steunt in samenwerking met Werk aan de Muur het CARE Noodhulpfonds met de verkoop van de CARE Wereldkaart.
Lees alles over deze wereldkaart-hulpactie op https://www.carewereldkaart.nl

Bezoek ook de Wereldkaarten Webshop op: https://www.wereldkaarten.shop

Alle werken