Sunrise behind the treeline | Aquarel schilderij

van WatercolorWall

Sunrise behind the treeline | Aquarel schilderij van WatercolorWall

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 649561
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126 gratis verzending!

Omschrijving

Schilderij van een herfstochtend tijdens zonsopkomst aan de rand van een bos met een rij bomen.
Geschilderd in aquarel met heldere en warme kleurtinten.

Het schilderij is mystiek, heeft een minimalistische uitstraling en valt onder een expressionistische schilderstijl waarbij gebruik is gemaakt van de nat op nat aquareltechnieken in heldere en warme kleurtinten.

Dit werk is uitermate geschikt als print op canvas, aluminium of acrylglas, maar ook uitermate geschikt als sfeervolle fotobehang of op akoestisch doek in een slaapkamer, woonkamer, hotelkamer, lobby of kantoorruimte.

Dit werk wordt aangeboden door WatercolorWall

WatercolorWall profielfotoWatercolorWall is een grafische studio en schilder atelier van Ricardo Bouman uit Zoetermeer.
Ricardo maakt schilderijen en illustraties met verschillende mediums, waaronder inkt-en verfsoorten, maar vooral aquarel.
Zijn collectie bevat artistieke en moderne stijlen, geschilderd met interessante technieken. Zijn werk varieert van kleurrijk tot mystiek, van realisme tot expressionisme en van abstract tot minimalistisch. Zijn onderwerpen hebben veelal een connectie met de natuur, een emotie of een bezochte locatie op de wereld.
Zijn favoriete onderwerpen zijn het schilderen landschappen en middeleeuwse stadsgezichten.
Speciaal voor Werk aan de Muur heeft Ricardo zijn schilderijen gedigitaliseerd in hoge resolutie waardoor ze verkrijgbaar zijn als Artprint op elk formaat en materiaalsoort.

Alle werken