Wereldkaart in Petrol - Schilderij

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Kale witte muren kunnen vanaf nu in één keer veranderen in eyecatchers met deze prachtige Wereldkaart geschilderd in een Petrolblauwe kleur. Deze artistieke wereldkaart heeft niet alleen een rauwe en stoere uitstraling, het is ook een zeer gedetailleerde en realistische wereldkaart.

Deze wereldkaart is gemaakt door grafisch ontwerper Ricardo Bouman uit Zoetermeer. Ricardo heeft inmiddels een mooie collectie opgebouwd bestaande uit hand-made en digitale illustraties bestaande uit creatieve, moderne en typografische kaarten.

Ricardo kwam op het idee om de traditionele kaart in een nieuw jasje te steken door een zeer gedetailleerde wereldkaart te schilderen op een MDF plaat van 150x90cm. Schilderen op grootformaat heeft zo zijn voordelen, omdat op deze manier veel mooie details kunnen worden gecreëerd. Denk bijv. aan de talloze eilanden van Indonesië, Fiji, Canada en in de Middellandse Zee.
Het blauwe acrylverf is met zowel ruige als zachte penseelstreken aangebracht. Deze penseelstreken zijn heel duidelijk te zien op de plekken waar het verf dikker is aangebracht. Her en der komt het MDF structuur ook lichtelijk naar voren wat ook weer een mooi effect geeft aan het geheel.
Met deze Wereldkaart bent u gegarandeerd van een prachtige eyecatcher in uw woning- of kantoorinterieur.

Over Wereldkaarten. shop

Welkom bij de unieke kaartencollectie van Wereldkaarten.shop Hier bestel je de mooiste wereldkaarten, landkaarten en stadsplattegronden voor aan je muur. De collectie bestaat uit artistieke en moderne met de hand- en digitaal geïllustreerde kaarten die gemaakt zijn door grafisch ontwerper en illustrator Ricardo Bouman uit Zoetermeer.

Bekijk de webshop op: https://www.wereldkaarten.shop

Bekijk hier zijn promotiefilm: https://www.youtube.com/watch?v=XkDhhZMfDJo

Alle werken