Wereldkaart in Typografie - Wit op Zwart

Wereldkaart in Typografie - Wit op Zwart van Wereldkaarten. shop

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 274157

Wereldkaart in Typografie - Wit op Zwart van Wereldkaarten. shop

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Wereldkaart in Typografie Wit op Zwart, is een moderne en educatieve Typografische Wereldkaart met alle landnamen als Witte tekst op een Zwarte achtergrond. Ook verkrijgbaar als Zwart op Wit.
!Voor belangrijke info over deze wereldkaart lees je op de laatste alinea "LET OP".

Alle landnamen zijn in de Nederlandse taal weergegeven en op de exacte topografische posities geplaatst. Er is gekozen voor een eigentijdse lettertype dat prima aansluit in hedendaagse woning- en zakelijke interieurs.
Vanaf een afstand ziet deze wereldkaart er al bijzonder creatief uit, maar eenmaal dichtbij zult u zien dat alle landnamen op speelse en abstracte wijze (en uiteraard op de juiste plek) geplaatst zijn.

Wereldkaarten zijn zogenaamde 'story starters' en zorgen zowel thuis als op kantoor altijd voor leuke en interessante gesprekken over de mooie plekken die we met z'n allen hebben bezocht op onze mooie planeet.

LET OP: Voor het mooiste resultaat, raad ik aan om deze typografische wereldkaart op Xpozer af te laten drukken en op een formaat van 160x90cm (16:9 breedbeeldverhouding). Maar waarom op Xpozer? Omdat Xpozer een spierwitte, gladde en matte oppervlak heeft waardoor alle landnamen zeer scherp geprint kunnen worden en de gehele wereldkaart goed leesbaar zal zijn.
Een print op canvas raad ik bij deze af, omdat een canvas teveel structuur heeft en daardoor de leesbaarheid van de landnamen negatief kan beïnvloeden.
Een print dat kleiner is dan 1 meter breed raad ik oo

Over Wereldkaarten. shop

"Wereldkaarten zijn story starters"Hangt er een wereldkaart aan de muur, dan heeft dit altijd een positieve aantrekkingskracht. Mensen komen samen en vertellen elkaar hun mooie en avontuurlijke reisverhalen over de locaties die ze bezocht hebben en welke locaties ze nog op het verlanglijstje hebben staan. Wereldkaarten.Shop is de webshop van Ricardo Bouman uit Zoetermeer. In het dagelijks leven werkt hij als freelance grafisch ontwerper en fotograaf. Hij is gek op het maken van (verre) reizen en stedentrips. En om zijn Wanderlust en het grafische vak te combineren, is hij in 2016 begonnen met het illustreren van handgemaakte Wereldkaarten, Land- en Stadskaarten in moderne en artistieke stijlen en met analoge- en digitale mediums. Zijn unieke designs zijn hier verkrijgbaar als hoogwaardige print op de beste materialen en in gewenste formaten. De officiële webshop bezoek je op: https://www.wereldkaarten.shop

Alle werken