Werkcode: 232745

Wereldkaart in Typografie - Zwart op Wit

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

"Wereldkaart in Typografie Zwart op Wit" is een moderne en educatieve Typografische Wereldkaart met alle landnamen als Zwarte tekst op een Witte achtergrond. Ook verkrijgbaar als Wit op Zwart.
!Voor belangrijke info over deze wereldkaart lees je de laatste alinea "LET OP".

Alle landnamen zijn in de Nederlandse taal weergegeven en op de exacte topografische posities geplaatst. Er is gekozen voor een eigentijdse lettertype dat prima aansluit in hedendaagse woning- en zakelijke interieurs.
Vanaf een afstand ziet deze wereldkaart er al bijzonder creatief uit, maar eenmaal dichtbij zult u zien dat alle landnamen op speelse en abstracte wijze (en uiteraard op de juiste plek) geplaatst zijn.

Wereldkaarten zijn zogenaamde 'story starters' en zorgen zowel thuis als op kantoor altijd voor leuke en interessante gesprekken over de mooie plekken die we met z'n allen hebben bezocht op onze mooie planeet.

LET OP: Voor het mooiste resultaat, raad ik aan om deze typografische wereldkaart op Xpozer af te laten drukken en op een formaat van 160x90cm (16:9 breedbeeldverhouding). Maar waarom op Xpozer? Omdat Xpozer een spierwitte, gladde en matte oppervlak heeft waardoor alle landnamen zeer scherp geprint kunnen worden en de gehele wereldkaart goed leesbaar zal zijn.
Een print op canvas raad ik bij deze af, omdat een canvas teveel structuur heeft en daardoor de leesbaarheid van de landnamen negatief kan beïnvloeden.
Een print dat kleiner is dan 1 meter breed r

Over Wereldkaarten. shop

"Wereldkaarten zijn story starters" en zorgen ervoor dat mensen samenkomen en elkaar mooie en avontuurlijke reisverhalen vertellen over de wereldlocaties die ze bezocht hebben en welke ze nog op het verlanglijstje hebben staan.

WereldkaartenShop is de webshop van creatief ontwerper Ricardo Bouman uit Zoetermeer. Via deze web verkoopt hij zijn eigen creatieve schilderijen als hoogwaardige prints.

Alle kaarten worden gemaakt in zijn atelier of ontwerp-studio. Ricardo gebruikt zowel analoge- als digitale mediums om zijn moderne en artistieke illustraties te maken. Zijn favoriete medium is aquarel in combinatie met inktsoorten.

Als een schilderij af is, wordt het professioneel gefotografeerd. De fotobeelden zijn zeer scherp, kleurecht en hebben een zeer hoge resolutie. Print-reproducties van het originele werk zijn daarom op zowel klein- als grootformaat mogelijk op diverse materiaalsoorten. De mogelijkheden zijn: Canvas, Tuincanvas, Xpozer, 2 Houtsoorten, RVS, Aluminium-Dibond, Ingelsijte Poster, Acrylglas en Akoestisch Doek.

De gehele wereldkaarten collectie vind je op: https://www.wereldkaarten.shop

Alle werken