Werkcode: 209901

Wereldkaart op Houten planken

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

"Wereldkaart op Hout" is een illustratie van de Wereldkaart op een foto van vurenhouten planken.

LET WEL OP! Deze wereldkaart betreft een foto. Dit product betreft dus niet een wereldkaart dat op echt hout is afgedrukt. Zou je graag een wereldkaart op echt hout willen bestellen? Dat kan door te kiezen voor de wereldkaart genaamd: "Wereldkaart Puur Zwart" en HOUT te selecteren als materiaalkeuze. Je hebt dan de keuze uit Multiplex en stoere Vurenhouten Planken.

Deze wereldkaart is dus uitermate geschikt voor mensen die geen echt hout in huis willen maar wel deze stoere uitstraling willen in het interieur.
De wereldkaart wordt getoond in een transparante donkergrijze kleur, zodat de houtnerven goed zichtbaar zijn.
Deze moderne wereldkaart is een mooie eyecatcher voor zowel woning- en zakelijke interieurs.

Over Wereldkaarten. shop

"Wereldkaarten zijn story starters" en zorgen ervoor dat mensen samenkomen en elkaar mooie en avontuurlijke reisverhalen vertellen over de wereldlocaties die ze bezocht hebben en welke ze nog op het verlanglijstje hebben staan.

WereldkaartenShop is de webshop van creatief ontwerper Ricardo Bouman uit Zoetermeer. Via deze web verkoopt hij zijn eigen creatieve schilderijen als hoogwaardige prints.

Alle kaarten worden gemaakt in zijn atelier of ontwerp-studio. Ricardo gebruikt zowel analoge- als digitale mediums om zijn moderne en artistieke illustraties te maken. Zijn favoriete medium is aquarel in combinatie met inktsoorten.

Als een schilderij af is, wordt het professioneel gefotografeerd. De fotobeelden zijn zeer scherp, kleurecht en hebben een zeer hoge resolutie. Print-reproducties van het originele werk zijn daarom op zowel klein- als grootformaat mogelijk op diverse materiaalsoorten. De mogelijkheden zijn: Canvas, Tuincanvas, Xpozer, 2 Houtsoorten, RVS, Aluminium-Dibond, Ingelsijte Poster, Acrylglas en Akoestisch Doek.

De gehele wereldkaarten collectie vind je op: https://www.wereldkaarten.shop

Alle werken