Wereldkaart van Beton van Wereldkaarten.Shop

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 542970
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
144 gratis verzending!

Omschrijving

De schoonheid van beton. Handgemaakte wereldkaart waarbij cement / beton de hoofdrol speelt.
De kaart van de wereld is in dit geval geboetseerd op een geschilderde marineblauwe achtergrond in een abstracte stijl met brede ' goed zichtbare' penseelstreken.
Alle continenten zijn gemaakt met cement en door middel van een paletmes aangebracht. De wereldkaart heeft hierdoor een ruwe en stoere uitstraling met een contrastrijke reliëf.

De originele wereldkaart heeft een formaat van 160x90cm en is in hoge resolutie gefotografeerd. De fijne en rauwe details van het opgedroogde cement en de penseelstreken zijn daarom goed zichtbaar. Voor een Close-up van dit werk klik je op de foto.

Deze unieke wereldkaart is een mooie eyecatcher in de stijl van 'Raw Beauty" en past bijvoorbeeld perfect in een stoere jongenskamer, vergaderruimte (van een bouwbedrijf) of in een woonkamer of interieur met een industriële stijl waar de Betonlook in voorkomt.

Wereldkaarten zijn 'story starters' en zorgen zowel thuis als op kantoor voor leuke en interessante gesprekken over de mooie plekken die we hebben bezocht op de wereld.
Ricardo Bouman, creatief eigenaar van Wereldkaarten.Shop maakt bijzondere handgemaakte Wereld- Land- en Stadskaarten voor reisliefhebbers die mooie reisgerelateerde kunst aan de muur willen.

Dit werk wordt aangeboden door Wereldkaarten.Shop

Wereldkaarten.Shop profielfotoArtistieke en moderne Wereldkaarten uit eigen ontwerpstudio en atelier in Zoetermeer.
Ricardo Bouman 'het creatieve brein achter Wereldkaarten.Shop' is een grafisch ontwerper en illustrator met passie voor reizen, grafisch ontwerp, schilderkunst en cartografie.
In zijn ontwerpstudio maakt hij cartografische kunst met o.a. verf- en inktsoorten en illustreert hij digitale kaarten 'zoals lijntekeningen en typografische designs' in moderne en artistieke stijlen.
Nieuwe werken en werkprocessen deelt hij op zijn Instagram pagina via: @wereldkaarten.shop of via https://www.instagram.com/wereldkaarten.shop/

Door zijn interesse in reizen, schilderkunst en topografie is Ricardo in 2016 gestart met het tekenen van Artistieke Cartografie, dat uitgroeide tot enkele collecties, bestaande uit Wereldkaarten, Land- en Stadskaarten. Naast schilderkunst maakt Ricardo ook collages, zoals zijn bijzondere 'Wereldkaart van Koffiebonen': https://bit.ly/2mQIraK Deze bijzondere wereldkaart bestaat uit honderden koffieboontjes die één voor één op een grote acrylplaat zijn gelijmd.

Zijn originele kunstwerken zijn in hoge resolutie gefotografeerd. Bestellingen van grote (wand vullende) Artprints zijn daarom ook mogelijk. Benieuwd naar een interieurfoto van een wand vullende wereldkaart als naadloos behang? Lees dan hier het interview met Ricardo Bouman met enkele voorbeeld foto's op de Beeldmakers Blog via: https://bit.ly/2mp8nqY

Wereldkaarten.Shop is een activiteit van Ricardo Bouman uit

Alle werken