Facebook pixel

Beheer je werken

Ben je op zoek naar de technische eisen van je uploads?


Welke gegevens kan ik invullen bij mijn werk?

Bij elk werk wat je upload kan je de volgende zaken invullen: Titel, omschrijving, medium, stijl en tags. Ook kan je je werken in albums indelen. De titel en omschrijving kan je in meerdere talen invullen. Zie ook 'in welke talen kan en moet ik mijn werk omschrijven?'


Worden gegevens automatisch uit mijn EXIF data gehaald?

Helaas, op dit moment nog niet.


In welke talen kan en moet ik mijn werk omschrijven?

Je dient de titel en omschrijving minimaal in je moedertaal in te vullen. We raden echter aan om ook naar andere talen te kijken, want door dit enkel in het Nederlands in te vullen loop je klanten mis!
Werk aan de Muur is ook actief in andere landen. We zijn sinds kort actief op de Duitse en Franse markt, maar ook andere landen staan op onze planning. We raden aan om naast het Nederlanders minimaal in het Engels in te vullen. De reden hiervoor is dat Engels de standaard taal is. Dus vul je in het Frans geen titel en omschrijving in, dan tonen we de Engelse titel en omschrijving. Is deze ook niet ingevuld, dan tonen we de Nederlandse titel en omschrijving. Mocht je andere talen machtig zijn, raden we die ook aan.


Hoe werken de medium en stijl tags?

Klik op de relevante medium en stijl tags. Voldoet je werk aan geen van deze, dan vul je niets in. Deze velden zijn niet verplicht.


Hoe vul ik de tags voor mijn werk in?

Bij tags vul je termen (sleutelwoorden) in die jouw werk beschrijven. Je kan per werk maximaal 12 tags toevoegen. Hou het zo relevant als mogelijk en vul enkel termen in waarbij de link met het werk direct duidelijk wordt.

Tags vul je in door simpelweg te beginnen met typen. Zodra je typt, geven we je suggesties voor tags. Zoek de tags uit de lijst met suggesties die het beste past en klik hem aan.

Het tagging systeem is gekoppeld met Wikipedia. Door een suggestie uit de lijst aan te klikken, komen we meer te weten over het werk wat je aan het taggen bent. Een voorbeeld is een 'boom'. Door enkel de tag 'boom' te hebben zonder te weten wat het is, zou het zomaar kunnen dat jouw boom te zien is als iemand naar een explosie zoekt in het Engels. Met deze koppeling verrijken we tags met hun echt betekenis. Ook zorgen we voor vertaling in andere talen. Jouw boom wordt eenvoudig vindbaar op de Duitse site via de zoekterm 'Baum', zonder dat jij dit woord hebt ingevoerd!

Door het tagging systeem te koppelen aan Wikipedia zorgen we ervoor dat jouw werken beter vindbaar zijn. We raden je aan om wat meer tijd te steken in het juist taggen van je werken. Hier heb je op lange termijn wat aan!

Tags die je eerder hebt ingevoerd, kan je eenvoudig aanklikken en koppelen aan je nieuwe werken.


Wat betekenen de kleuren van de tags precies?

Blauwe tag: Een medium of stijl tag.
Groene tag: Een gevalideerde tag. Deze tag is verrijkt met informatie van Wikipedia.
Oranje tag: Een niet-gevalideerde tag (lage kwaliteit). Deze tag is niet verrijkt met informatie van Wikipedia.


Hoe wijzig ik een werk?

Alles wat je tijdens het uploaden kan invullen, kan je ook achteraf nog aanpassen. Als je je werken bekijkt, zie je een wijzig-icoon. Klik hierop en je kan je werk wijzigen.


Kan ik het bestand van een werk ook vervangen?

Ja, dat kan. In het overzicht van je werken, vind je bij elk werk een vervang-icoon.


Hoe verwijder ik een werk?

Wil je een werk niet meer aanbieden? Verwijder het door op het vuilnisbak-icoon te drukken.


Hoe kan ik mijn werk indelen?

De werken in je shop staan gesorteerd op wanneer je ze hebt geupload. De nieuwste werken staan bovenaan.
Je kan je werken indelen in albums en zo een eigen categorieën structuur maken. Bij het uploaden en wijzigen van een werk geef je aan in welk album een werk moet staan. Een werk kan ik meerdere albums tegelijk staan.


Hoe maak ik een album aan? Hoe wijzig ik een album?

In je dashboard vind je het onderdeel 'albums'. Hier maak je nieuwe albums aan en kan je bestaande albums wijzigen.


Heb je op deze pagina gevonden waar je naar op zoek was?

Ja