Verbeter de akoestiek van je kantoor

Twee vliegen in één klap: decoreer je kantoor, en pak gelijk de akoestiek aan

Je kantoor is ingericht, de bureau’s staan er en iedereen is vol enthousiasme aan het werk. Alleen blijft geluidsoverlast een uitdaging. Je hoort je collega’s duidelijk bellen, hebt last van galm en je kan je moeilijk concentreren. Tijd voor een Werk aan de Muur.

Akoestische verbeteringen kan je op meerdere manieren aanpakken. Denk aan het leggen van tapijt, door noppenschuim onder de bureau’s te plakken of door gordijnen op te hangen. Wil je het probleem goed aanpakken? Denk dan aan oplossingen waarbij het geluid minder via muren weerkaatst. Akoestische werken aan de muur zijn een goede oplossing. Niet alleen verminder je galm, je brengt ook gelijk sfeer in je kantoor. Hoe cool is dat?

An empty wall is a missed opportunity

Met lege muren heb je een saai en sfeerloos kantoor, én blijft galm een punt. Pak beide problemen in één keer aan met foto’s en schilderijen.

Wisselbaar doek is zowel op schilderij als wandvullend formaat verkrijgbaar. Zelfs op de centimeter nauwkeurig, dus geschikt voor elke muur. Maak van je kantoor een inspirerende ruimte. Waan je op een tropisch eiland, aan zee of in de bergen, zoals in onderstaand voorbeeld.

"Mooie upgrade van de werkomgeving voor de medewerkers van CoNet Zaandam" - Marco Ootes, Eigenaar CoNet

"Geweldig landschap, en een sterke verbetering van de akoestiek" - BusinessBase, Utrecht

De collectie

Door onze samenwerking met honderden creatieven, kies je bij ons uit een zeer grote collectie beelden. Of je nu gaat voor landschapsfotografie, kleurrijke schilderijen of historische beelden. In onze collectie is de keuze reuze.

Onze stylisten denken graag met je mee en helpen met het samenstellen van een collectie die bij jouw bedrijf past. Zelf kiezen? Blader door onze collectie en laat weten waar je keuze op valt!

Heb je zelf passende afbeeldingen die jouw identiteit uitstralen? Uiteraard kunnen we ook die afbeeldingen ook gebruiken.

Wisselbaar doek met akoestiek-verbeterend materiaal

De werken worden geprint op flexibel doek. Het doek wordt voorzien van een rubberen rand. Het meegeleverde metalen frame schroef je vast aan de muur. De rubberen rand verdwijnt in het meegeleverde metalen frame, hiermee span je het werk strak op.

Meer over prints op doek

Op locatie gemonteerd

Heb je twee linkerhanden, of geen tijd om het zelf te monteren? Geen probleem! Ons klusteam kan het geheel op locatie komen ophangen en monteren. Zo heb je er totaal geen omkijken naar.

Ook tijd voor iets nieuws aan de muur op kantoor? Bel ons, we helpen je graag!

Bel ons op 023-205 22 44, of bekijk de contactpagina voor alle bedrijfsgegevens.