- Wereldkaarten.Shop - avatar

- Wereldkaarten.Shop -

Zoetermeer, Nederland

Koop de werken van - Wereldkaarten.Shop - voor aan je muur

58 werken van - Wereldkaarten.Shop -. Laatste werk is toegevoegd op 18-4-2018.

Wereldkaarten zijn "story starters" en zorgen ervoor dat mensen samenkomen en elkaar mooie (reis)verhalen vertellen. Wereldkaarten.Shop is een webshop van grafisch ontwerper Ricardo Bouman uit Zoetermeer.
Zijn moderne en artistieke wereld-, land- en stadskaarten illustreert hij in zijn ontwerpstudio. Ricardo gebruikt zowel analoge- als digitale mediums om zijn illustraties te maken. Aquarel is zi jn favoriete verfsoort maar daarnaast gebruikt hij ook acrylverf, inktsoorten of natuurlijke materialen om collages mee te maken.
Zijn schilderijen worden op professionele wijze gedigitaliseerd en geoptimaliseerd dat resulteert in scherpe prints met levendige kleuren die van je muur knallen.
En omdat alle schilderijen in hoge resolutie worden gedigitaliseerd, zijn Ricardo's z'n kaartenillustraties uitermate geschikt voor grote (wand vullende) formaten.

Lees hier zijn interview met enkele mooie sfeerimpressies van zijn werk:
https://www.werkaandemuur.nl/blog/een-reis-om-de-wereld-met-ricardo-bouman/

https://thumbs.werkaandemuur.nl/8e7fc2d08ad14d49725b64df1bfd7b82_175x175_crop.jpg - Wereldkaarten.Shop - Beeldmaker Webshop van Wereldkaarten.Shop Zoetermeer, Nederland,