Facebook pixel
Annemieke Nijenhuis profielfoto

Annemieke Nijenhuis

Vianen, Nederland

Koop de werken van Annemieke Nijenhuis voor aan je muur

8 werken van Annemieke Nijenhuis. Laatste werk is toegevoegd op 13-6-2018.

Ik ben Annemieke Nijenhuis-Balhuizen. Als heuse Brabantse ben ik na mijn middelbare school in Utrecht beland. Met als doel, het Grafisch Lyceum. Want... ik wilde tekenen, heel veel tekenen. Sinds mijn examen ben ik werkzaam als grafisch vormgever.

Bij een uitgeverij en een buro voor binnen- en buitencommunicatie heb ik veel ervaring op gedaan. Dat komt nu goed van pas aangezien ik samen met een collega g rafisch vormgever een eigen bedrijf heb. Benieuwd? Neus maar eens rond op www.jenter.nl

Mijn passie voor tekenen, en inmiddels ook schilderen, bleef. Na veel opmerkingen en adviezen zoals: "Daar moet je eens meer mee gaan doen." heb ik me in 2016 aangemeld bij Kaartje2go. Dat bleek een schot in de roos! Mijn illustraties gebruik ik nu om wenskaarten mee te maken. Het zijn kleine, vrolijke en kleurrijke kadootjes. Het geeft zoveel voldoening.

Werk aan de Muur is een platform waar ik nog meer van mijn creativiteit op kan tonen. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast!
https://thumbs.werkaandemuur.nl/3b7828787260c71c1ce0febd6fab8883_175x175_crop.jpg Annemieke Nijenhuis Beeldmaker Echt Miek! Vianen, Nederland,