Facebook pixel
Dennis Borman profielfoto

Dennis Borman

Zeist, Nederland

Koop de werken van Dennis Borman voor aan je muur

21 werken van Dennis Borman. Laatste werk is toegevoegd op 15-9-2018.

Ooit is mijn interesse voor fotografie ontstaan door mijn opa, hij had een gigantische verzameling dia plaatjes die we in de school vakanties wel eens aan het sorteren en bekijken waren, tijdens dit klusje viel mijn oog op de Canon AE1, wat een fascinerend apparaat was dat als klein kereltje, mijn opa legde een en ander uit hoe deze materie werkte, en mijn interesse was gewekt!

Toen ik voor mijn verjaard ag zelf een vol automatische camera kocht, ben ik zelf gaan experimenteren, dit was nog in de tijd van de foto rolletjes en dus altijd spannend als je het volle rolletje weg bracht. Welke foto is wel geluk en welke niet?

Helaas is deze hobby door omstandigheden en drukte blijven liggen, tot een paar jaar geleden ik de zolder op ging en de AE1 van mijn inmiddels overleden opa weer tegen kwam, toen heb ik de draad weer opgepakt en ben ik verder gaan experimenteren.

De tijd met foto rolletjes en ontwikkeltijd was inmiddels wel voorbij dus kocht ik mijn eerste echte digitale spiegel reflex camera. Die ik dan ook bijna dagelijks bij mij heb.

https://thumbs.werkaandemuur.nl/9cf96bf65c7b093eee4e64c179e73a66_175x175_crop.jpg Dennis Borman Beeldmaker Zeist, Nederland,