Facebook pixel
Eriks Photoshop by Erik Heuver profielfoto

Eriks Photoshop by Erik Heuver

Haaksbergen, Nederland

Koop de werken van Eriks Photoshop by Erik Heuver voor aan je muur

112 werken van Eriks Photoshop by Erik Heuver. Laatste werk is toegevoegd op 29-8-2018.

Erik heeft meer dan 20 jaar ervaring met fotografie opgedaan. Gaandeweg merkte hij dat zijn interesses en kwaliteiten in fotografie sterker werden in de richting van landschaps- en straatfoto's. Erik houdt van de natuur en geniet vooral van de prachtige uitzichten. Het behoud van de natuur is belangrijk voor Erik. Met zijn foto's laat hij iedereen genieten van wat onze aarde te bieden heeft. "De natuu r is mijn beste voorbeeld" was de uitspraak van zijn vader, die ook een fotograaf was.

Erik is in Enschede geboren en op 25-jarige leeftijd verhuisd naar België vanwege zijn werk. Na een paar jaar werd ik meer en meer geïnteresseerd in fotografie en ik vroeg me af of ik deze passie van mijn vader kon erven. Vier jaar later begon ik een studie Fotografie in Oudenaarde (TSO) met docenten, Hilde Braet, Leen Brands, Luc Polfliet en Kris Snoeck. Na deze studie begon ik mijn studie aan de Gentse Academie met leraar Lieven Herreman. Ik merkte dat ik mezelf de hele tijd kwijt kon raken in fotografie en dat de passie, om een mooie foto te maken, me in bezit nam.

https://thumbs.werkaandemuur.nl/1d9065b95649af9ca2a5367271f20ca4_175x175_crop.jpg Eriks Photoshop by Erik Heuver Beeldmaker EriksPhotoshop Haaksbergen, Nederland,