hans schot avatar

hans schot

Sprundel, Nederland

Koop de werken van hans schot voor aan je muur

10 werken van hans schot. Laatste werk is toegevoegd op 20-2-2018.

Over mij,

Ik houd me voornamelijk bezig met natuurfotografie, maar ga ook weleens out of the box.
Mijn passie is spelen met licht en de licht val door de lens vandaar dat ik bijna alleen gebruik maak van prime lenzen zodat ik de eigenschappen van een lens beter beheers
De plaatsen waar ik fotografeer noem ik mijn thuis ergens waar ik me niet thuis voel laat ik mijn camera in de tas. Op zoek naar sti lte en rust ga ik vaak met de fiets op pad .
Ivonne is mijn Lieve vriendin die graag meegaat zelfs soms ook fotografeert.
Op zoek naar veilige plaats om een schuiltent op te zetten ontdekten Ivonne en ik een stuk privé bos De eigenaar vond het wel een aardig plan we zijn nu al 5 jaar vrienden en inmiddels staat er een heuse hut met een vijver geconstrueerd van dood hout . Ik kan daar fotograferen van einde herfst tot begin mei als de beuken weer vol in het blad staan bereikt maar 3% dag licht de bosbodem en dat is voor mij te weinig.
In het voorjaar zomer en najaar houd ik me voornamelijk bezig met insecten en bloemen macro allerlei creatieve licht situaties flitsers . Water is om de 1 of andere reden bijna altijd te vinden in mijn platen dauw reflecties op het water. En als er ook maar enigszins aanleiding toe is ga ik zelf het water in.

https://thumbs.werkaandemuur.nl/d14b2170c98c5b620533121e70c9d019_175x175_crop.jpg hans schot Beeldmaker Hans Schot fotografie Sprundel, Nederland,