Artwork on the wall def high-res Studio Danish Summer 3

Het kleurrijke geheel van Linda

Deze week kijken we binnen bij Linda, bekend van het instagram account @deense_zomer. Ze woont samen met haar man, twee dochters en hond in een vrijstaande jaren 70 woning in Hardegarijp, in Friesland. Toen Linda en haar man het huis een aantal jaren geleden van de eerste eigenaren kochten was het huis compleet in ‘70 stijl, inclusief retro blauwe badkamer, schoonmetselwerk, estriken op de vloer en aluminium kozijnen. Linda: “Ik houd enorm van meubels uit die tijd, maar dit ging mij iets te ver. We hebben in een aantal maanden het hele huis verbouwd en gemoderniseerd, waarbij we zelf veel deden.”

Over Linda

WOONT in Hardegarijp SAMEN met haar man, twee dochters en hond WERKT als Zzp'er en is content creator, fotograaf en online marketing specialist INSTAGRAM @deense_zomer AAN DE MUUR Vandalism I van Jonas Loose op Art Frame

 1. Woman in romantic interior living room

Queen of Colour

Als je bij Linda binnenstapt kom je binnen in een kleurrijk geheel. Niet gek dat Linda zichzelf ook wel ‘Queen of Colour’ noemt. Geen enkele muur is wit. Linda: “Ik hoop altijd dat ik mensen kan inspireren door meer kleurgebruik en toffe elementen toe te passen in een interieur. Juist unieke, niet voor de hand liggende kleurencombinaties gecombineerd met kunst zorgen voor een uniek en eigen interieur.” Het jaren 70 huis heeft Linda samen met haar man grotendeels zelf verbouwd. De zwarte keuken is een echte eyecatcher en ook het duurste element in van de verbouwing. “Om mijn droomkeuken te realiseren moest er een aanbouw aan te pas komen. Ik wilde namelijk graag veel werkruimte en met een werkblad van meer dan 4 meter is dat goed gelukt!”

 1. Bold Romance living room
 1. Blue livingroom interior
 1. Blue and orange interior livingroom
 1. natural looking interior

Scandinavian chique and fun

De woonstijl van Linda is volgens haar niet in een hokje te vangen. Ze omschrijft het zelf als Scandinavian chique and fun. Linda is groot fan van het Scandinavische design en houdt daarnaast ook enorm van kleur, kunst en opvallende items in haar interieur. “Je ziet bij mij niet alleen gekleurde muren, maar ook plafonds.” Linda noemt zichzelf echt een geluksvogel. “Natuurlijk hebben we af en toe wel smaakverschillen.” Maar het allerbelangrijkste vindt Linda dat iedereen zich thuis voelt in het huis, maar ook dat er echt geleefd kan worden. “Iedereen is inmiddels gewend aan mijn kleur uitspattingen en kijken nergens meer gek van op.”

 1. Peach coloured interior
 1. Green interior livingroom
 1. Peach wall and white cabinet
 1. Bold romance interior style couch

De favoriet van de familie

Linda betrekt haar gezin altijd bij haar keuzes en zo was iedereen het eens met het kunstWerk aan de Muur. Ze is gegaan voor het werk Vandalism I van Jonas Loose. “In eerste plaats vanwege het kleurenpalet dat zo goed bij ons interieur past, maar in de tweede plaats ook de knipoog van het onderwerp van dit werk. Dit brengt echt het fun effect en is een kunstwerk waar je niet omheen kan.”

Shop in stijl

 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

Vandalisme I
van Jonas Loose

 • Art Frame,
 • 65 x 95 cm,
 • Zwart,
 • Zonder geluidsabsorberende panelen,
 • Doek inclusief frame
Bekijk werk

Meer favorieten van Linda

Ontdek alle stijliconen van The Home Style Club

Binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails