Binnenkijken Andrea Jumbotron

Binnenkijken bij Andrea de Groot

Andrea de Groot, ook wel bekend van haar blog Living Hip, is een echte interieur freak en houdt van het geschreven woord. Ze werkt daarom ook als content creator / blogger en schrijft momenteel haar eerste autobiografische roman. Deze week nemen we een kijkje in haar interieur, dat je gerust kunt omschrijven als een walhalla van wanddecoratie afgewisseld met een heerlijke grote hoeveelheid groen. Kijk je met ons mee?

Alles in de mix

Andrea woont in een jaren 30 huis, twee onder een kap. Een mansarde kap om precies te zijn. Typisch voor de streek waar ze wonen. "Achter onze tuin ligt een enorme werkplaats waar mijn man met zijn bedrijf zit. Ideaal voor ons. We werken dus beide vanuit huis." Maar voordat ze van deze fijne plek hebben kunnen genieten, hebben ze er wel wat voor moeten doen: de keuken, badkamer en tuin zijn goed aangepakt.

 1. Andrea 2
 1. Andrea3
 1. Andrea De Groot

Over Andrea

WONEN in Dordrecht SAMEN met man Peter, zoon Teun en uitwonende dochter Kim. AAN DE MUUR SimplyBeauty van Lucienne van Leijen op canvas met zwarte baklijst en Stilleven met bloemen op canvas met zwarte baklijst. INSTAGRAM @andrea_groot BLOG livinghip.nl

 1. Vintage Eclectic

Vintage eclectisch

"Mijn woonstijl? Ik volg eigenlijk geen trends, maar verander wel vaak qua inrichting. Ik denk dat vintage eclectic nog het meest past. Maar ik houd ook van klassiek en heb wel 75 planten door het huis heen staan." De mix van planten, schilderijen en veranderende inrichting zijn geïnspireerd op hetgeen wat ze voorbij ziet komen op Instagram en Pinterest, maar nog meer door de natuur, kleuren en vakanties. "Locals inspireren mij enorm".

Tip van Andrea: "Als je een gallerywall overweegt denk dan eens buiten de lijntjes. In plaats van in hetzelfde thema of kleurgebruik te blijven, maak een mix. En maakt het geheel veel spannender."

 1. Andrea Drieluik1
 1. Andrea Drieluik2
 1. Andrea Drieluik3

Andrea heeft de twee werken met muurverf van Flexa gecombineerd. Het grote vlak is de Greyed Green kleur en de bovenste rand is Tranquil Dawn.

 1. Simplybeauty

Vrouwen in de hoofdrol

"Ik val vaak voor vrouwen op doek. Naakt schilderijen maar zeker ook portretten. Ik heb er al een paar en het werk van Lucienne van Leijen SimplyBeauty had gelijk mijn aandacht. Samen met het mooie stilleven van bloemen is het een topcombinatie! Het gekozen materiaal, canvas met zwarte baklijst, past het beste bij mijn gallerywall.

Shop in stijl

SimplyBeauty

Wil jij ook de werken die Andrea gekozen heeft aan jouw muur? Andrea koos voor SimplyBeauty het materiaal canvas met zwarte baklijst in de afmeting 65 x 85 cm.

SimplyBeauty
van Lucienne van Leijen

 • Canvas,
 • 65 x 85 cm,
 • Met zwarte baklijst

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

262 Gratis verzending!

Stilleven met Bloemen

Wil jij ook de werken die Andrea gekozen heeft aan jouw muur? Andrea koos voor Stilleven met bloemen het materiaal canvas met zwarte baklijst in de afmeting 65 x 45 cm.

Stilleven met Bloemen, anoniem

 • Canvas,
 • 65 x 45 cm,
 • Met zwarte baklijst

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

178 Gratis verzending!

De favorieten van Andrea

Ontdek meer

Creëer zelf een gallerywand

Vrouwelijk naakt collectie

Portret collectie

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze virtuele showroom

Gebruik de app

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails