Binnenkijken exclusief chique modern

Binnenkijken bij Annemarie

De Brabantse Annemarie woont samen met haar gezin in een mooi licht vrijstaand huis. In een restaurant zag zij een hexagon mozaïekvloer, welke gelijk inspiratie bood voor hun eigen keuken. De woning is flink verbouwd en nu geheel naar eigen smaak, met fraaie werken aan de muur. Niet alleen in huis maar ook op kantoor komt kunst terug. Kijk je met ons mee?

 1. Binnenkijken Annemarie Zitboek

Huisje, boompje, beestje

In een gezellig Brabants dorp staat het droomhuis van Annemarie. Niet zonder make-over, want het huis kende alle tinten bruin, kenmerkend voor de jaren ‘60. De originele visgraat vloer kreeg een verfrissing, muren werden lichter en de ruimtes werden aangekleed met moderne, Scandinavische meubels.

“Wij vielen voor de grote ramen en het vele licht, het uitzicht op de straat en de knusse sfeer die het huis direct had” vertelt Annemarie enthousiast. “Door een muur in de keuken open te breken en een schiereiland te plaatsen dat de keuken met de kamer verbindt kunnen we nu tijdens het koken gezellig met elkaar kletsen. Ook hebben wij de verbindingsdeur van de hal naar de woonkamer dichtgemaakt zodat we een andere indeling in de kamer konden maken waardoor een gezellige zithoek is ontstaan.”

 1. Binnenkijken Annemarie Tuin
 1. Binnenkijken Annemarie dieren
 1. Binnenkijken Annemarie Keuken Eetkamer

Inspiratie

“Wanneer je aan het winkelen bent in de stad of een hapje eet in een restaurant, kijk dan ook naar het interieur van deze ruimtes. Vaak zijn deze wat meer uitgesproken waar je weer dingen van kunt oppikken. Ik zag bijvoorbeeld de hexagon mozaïek in een restaurant en was meteen verkocht! Een leuk contrast met de houten vloer, maar absoluut passend.”

 1. Binnenkijken Annemarie Portret

Over Annemarie

WONEN in Oudenbosch SAMEN met Kasper, zoontje Siem en teckel Guusje AAN DE MUUR Carnaby van Loui Jover, Helene van Atelier Paint-Ing Winter Textures van Maria Kitano, allemaal op canvas met een zwarte baklijst. Op kantoor Refugia en Virtùs van Jesper Krijgsman op canvas WERKT ALS inkoop en marketing bij dierenspeciaalzaak & tuinmeubelwinkel INSTAGRAM @mulderstuinmeubelen

 1. Kunst modern chique in de slaapkamer

Kunst aan de muren

Het gekozen schilderij brengt kleur, iets waar Annemarie naar op zoek was als tegenhanger op de rustige tinten in hun interieur. “De zelfverzekerde blik van de vrouw sprak mij direct aan. De zwarte lijst verbindt het werk met de rest van het interieur. En geeft het geheel een leuke retro touch.”

Nadat de woonkamer van kunst was voorzien, smaakten de andere muren in huis naar meer. “Voor de slaapkamer was ik op zoek naar een combinatie van twee werken om het oog net wat meer te prikkelen en toch de rust te bewaren.” De keuze is gemaakt voor een abstract werk en een ander krachtig vrouwenportret. Ondanks dat de werken in een andere ruimte hangen is er voor een consistentie in materiaal gekozen, alle werken zijn namelijk op canvas met een zwarte baklijst.

Nu de muren in huis kunst hadden gekregen, vielen de lege muren op haar werkplek op. “Doordat ik bij een dierenspeciaalzaak & tuinmeubelwinkel werk, wilde ik het buitenleven meer terug laten komen in de kunst. De kantoorruimte kon wel wat extra pit gebruiken. Mijn keuze viel op een combinatie van twee werken gemaakt door Jesper Krijgsman, die helemaal bij mijn wensen aansloten.”

 1. Binnenkijken Annemarie Speelhoekn
 1. Binnenkijken Annemarie Kantoor

Tip: “De Werk aan de Muur app! Hiermee kun je eenvoudig zien hoe een bepaald werk bij jou aan de muur staat. Erg leuk en handig om te gebruiken!”

Shop in stijl

Wil jij ook dezelfde werken aan jouw muur? Annemarie koos voor het materiaal canvas met een zwarte baklijst, wat het doek een luxere afwerking geeft.

CARNABY
van LOUI JOVER

 • Canvas,
 • 70 x 90 cm,
 • Met zwarte baklijst

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

231 Gratis verzending!

Helene (gezien bij vtwonen)
van Atelier Paint-Ing

 • Canvas,
 • 65 x 65 cm,
 • Met zwarte baklijst

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

216 Gratis verzending!

Winter Textures
van Maria Kitano

 • Canvas,
 • 50 x 65 cm,
 • Met zwarte baklijst

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

229 Gratis verzending!

Virtùs
van Jesper Krijgsman

 • Canvas,
 • 70 x 90 cm,
 • 2 cm dik,
 • Vervaagd

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

186 Gratis verzending!

Refugia
van Jesper Krijgsman

 • Canvas,
 • 70 x 90 cm,
 • 2 cm dik,
 • Vervaagd

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

186 Gratis verzending!

Ontdek meer

Ontdek de nieuwe collectie
Spring Elegance

Bekijk meer werken met
de vrouw in de hoofdrol

Meer uitgelichte binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze virtuele showroom

Gebruik de app

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails