Kijk binnen bij Carla's interieur met aardse tinten

Binnenkijken bij Carla

Deze week kijken we binnen bij interieur gekkie Carla. Ze woont in een kleine hoekwoning in Hilversum. Klein, maar ontzettend fijn! Wanneer je deze woning binnenstapt, komt een ontzettend fijn thuiskomen gevoel je tegemoet. Kijk je met ons mee?

 1. Eclectische woonstijl Werk aan de Muur

De charme van Hilversum

Carla herinnert zich nog goed wat ze voelde bij de eerste bezichtiging. "Ik was zoooo blij toen ik hier binnen kwam. Een ontzettend fijn thuiskomen gevoel ging door mij heen. De woonkamer was toch wel heel klein, een constatering waar we niet omheen konden. Maar daartegenover stond dat er voor Hilversumse begrippen, het wel erg fijne ruimtes waren. En de zolder voldeed perfect aan onze tweede kinderwens." Dat je met kleine tweaks een huis groter kan maken, laat Carla goed zien. "We hebben kleine veranderingen toegepast om praktische redenen en visueel wat meer ruimte te creëren."

Tip van Carla: "Ik heb het een poosje moeilijk gehad júist door Instagram, omdat je zo ontzettend veel mooie dingen ziet,dat je jezelf een beetje kan verliezen en het spoor bijster raakt. Gevolg, verkeerde aankopen en een ontevreden gevoel. Toen heb ik even pas op de plaats gemaakt en ben mijn eigen interieur weer gaan herontdekken. Dus mijn tip: blijf altijd dicht bij jezelf en je gevoel!"

 1. Kunst gallery wand Werk aan de Muur

Wonen met je hart

Carla heeft alle woonstijlen wel een keer in haar huis een plekje gegeven. "Zo door de jaren heen heb ik wel alle woonstijlen gehad haha, van eiken naar Italiaanse meubelen. Van landelijk naar industrieel. Ik zou het nu omschrijven als eclectisch, maar zelf noem ik het wonen met je hart. Ik vind meerdere stijlen leuk en probeer daar mijn eigen draai aan te geven met als grootste uitdaging de kleine woonkamer. Ik houd dus vooral van grote planten, objecten en meubels. Je snapt dat het niet een handige combinatie is haha! Ik haal hiervoor veel inspiratie van Instagram door heerlijk bij iedereen binnen te loeren en probeer dat dan om te zetten naar mijn eigen gevoel en stijl, want ik wil geen copy van iemand anders zijn. Het gaat om kleurgebruik, invulling en stijl."

Klein verandering, groots effect

Carla's lievelingsplekje in huis, is haar hoekje in de bank. Carla legt uit: "Als ik hier zit, móet ik niets meer. Klaar en chillen met de billen haha. Maar om te stylen is de slaapkamer mijn lievelingsplek. Daar kan ik heerlijk los gaan en met een paar simpele veranderingen creëer je een totaal ander sfeertje en precies dat vind ik fantastisch leuk om te doen!"

 1. Interieur wc in aardse tinten Werk aan de Muur
 1. Slaapkamer sfeer interieur Werk aan de Muur terra
 1. Binnenkijken interieur Carla

Over Carla

WOONT in Hilversum SAMEN met haar man (en twee uit huis wonende kids) AAN DE MUUR Oh SNAP van Marja van den Hurk op canvas WERK eigen bedrijf in woningstoffering INSTAGRAM @carlashuisje_kleinmaarfijn

 1. Gallerywand tv hoek Werk aan de Muur
 1. Interieur kleine keuken Werk aan de Muur
 1. Kunst thuis werkplek Werk aan de Muur

Vintage feeling

Carla heeft voor een werk uit de werkkamer collectie gekozen. "Ik heb dit werk gekozen voor mijn werkplekje, omdat het kracht uitstraalt door de verhoudingen en het heeft een vintage gevoel. Ik heb gekozen voor een canvas om het weer even een andere structuur heeft dan een poster in de lijst."

 1. Warme badkamer Werk aan de Muur
 1. Urban Jungle werk aan de muur

Shop in stijl

Oh SNAP!
van Marja van den Hurk

 • Canvas,
 • 30 x 45 cm,
 • 2 cm dik,
 • Beeld gevouwen

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

53 Gratis verzending!

imperious Lady, Yudhistira Yogasara
van 1x

 • Canvas,
 • 40 x 45 cm,
 • 2 cm dik,
 • Beeld gevouwen

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

57 Gratis verzending!

Ontdek meer

Bekijk vintage werken

Ontdek de werkkamer collectie

Meer uitgelichte binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Gebruik de app

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails