Romantische klassieke wanddecoratie

Binnenkijken bij Claudia

Deze week kijken we binnen bij levensgenieter Claudia in Sliedrecht. Ze is graag buiten, in de natuur of ergens lekker aan het eten. En terwijl ze op pad is, doet ze de leukste ideeën op voor haar interieur. Met een huiselijk en vooral gezellig interieur als resultaat. Kijk je met ons mee?

  1. Createuniquemakeithome binnenkijken moderne douche

Romantisch met een vintage touch

Twee jaar geleden kochten Claudia en haar man een huis. Naja het stond op papier, want het huis moest nog gebouwd worden! Claudia vertelt: "Wij waren gelijk gek op de ruimtes in het huis, we konden zelf de verdiepingen indelen en dat vonden we erg leuk. Zo hebben we nu op de bovenste verdieping de mogelijkheid om een extra badkamer te maken, op die verdieping slapen onze 2 dochters. Wanneer ze straks wat groter zijn hebben ze lekker een eigen badkamer.
Verder vonden we het heel erg leuk om alles zelf uit te mogen zoeken. Dit maakt het al heel snel dat we ons hier enorm thuis voelen."

  1. Createuniquemakeithome 70521541 527558384472336 2525179464741452103 N
  1. Ab6Ebae2 Cd50 4C8F A6E2 A3D5Cf75De70
  1. D4D44B8C 52C1 4F47 9C79 9Ca7C43723E0

Inspiratie

"Ik zou mijn woonstijl omschrijven als vooral huiselijk en gezellig, want dat vind ik heel belangrijk . Maar ik houd er heel erg van om vintage elementen toe te voegen en mooie natuurtinten. En soms bijvoorbeeld een gekke bloempot maakt het voor mij echt af." En hoe ze tot inspiratie komt? "Natuurlijk vind ik veel inspiratie in woonwinkels, Instagram en Pinterest, maar ik struin ook zeker Marktplaats af waar ik hele toffe items heb gescoord."

  1. Createuniquemakeithome vintage romantische sfeer

Over Claudia

WONEN in Sliedrecht SAMEN met Ben, twee dochters en een derde op komst AAN DE MUUR WERKT ALS orthodontieassistente INSTAGRAM @Createuniquemakeithome

  1. 15A39B98 C7Db 4394 Af81 Edc19Cae39C5

Eyecatcher

Aan de muur heeft Claudia gekozen voor een echte blikvanger, namelijk een prachtig stilleven uit onze Oude Meester collectie. "Mijn werk heb ik gekozen omdat ik dit echt een eyecatcher vind en de kleuren passen perfect in huis. Dit werk moest gewoon een plekje krijgen." En het kreeg niet zomaar een plekje, want Claudia koos voor het materiaal naadloos behang. Het grootse formaat met deze kleuren vormt een mooi geheel met de rest van het interieur. Bekijk hier alle stillevens met bloemen of stillevens in een moderne uitvoering.

Tip: “Niet denken, maar doen. Juist die gekke bloempot of die vintage meubel, maken je interieur uniek en het geheel af.”

Shop in stijl

Wil jij ook dezelfde werken aan jouw muur? Claudia koos voor een stilleven van een Oude Meester op naadloos behang.

Stilleven met bloemen in een vaas, Georgius Jacobus Johannes van Os

  • Naadloos behang,
  • 180 x 265 cm

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

334 Gratis verzending!

Ontdek meer

Ontdek de modern stilleven collectie

Stillevens met bloemen

Meer uitgelichte binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze virtuele showroom

Gebruik de app

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails