Froukje Jumbotron

Binnenkijken bij Froukje

Presentatrice en programma-maker Froukje de Both woont in een karakteristiek Zaans huis, namelijk dé bekende groene huizen met een puntdak. In haar eclectische woonstijl zie je terug dat ze een vrouw van de wereld is. Samen met haar dochter is het een stoer vrouwenhuis, wat in de kunst wordt vertegenwoordigd.
Wij zijn benieuwd, kijk je met ons mee?

 1. Froukje Zithoek

Bijzondere woning

Froukje viel voor dit huis vanwege de unieke uitstraling en daarbij biedt het huis zeer veel ruimte. Froukje vertelt: "Samen met mijn dochter wonen wij hier heerlijk! De zolder heeft een kleine verbouwing achter de rug. Hier is van één grote ruimte een verdeling gemaakt naar drie kamers."

“Mijn favoriete plek in huis is toch wel mijn bed", grinnikt Froukje. “Het omarmt mij echt en heeft een cozy gezellig gevoel. Ik lees graag in bed, maar ook werk ik in bed of kijk ik lekker tv.”

 1. Froukje Details
 1. Froukje Hoekje
 1. Froukje Profielfoto

Over Froukje

WOONT in Landsmeer SAMEN met haar dochter Emma AAN DE MUUR Alone en Cracked Up, beide van Marja van den Hurk op canvas met een zwarte baklijst. INSTAGRAM @froukjedeboth WERK Presentatrice en programma-maker.

 1. Froukje Eethoek

Wereldwijde inspiratie

"Overal ter wereld vind ik inspiratie! Middels reizen, de hotels waar ik verblijf en restaurants waar ik kom zijn een rijke bron aan inspiratie. Echter dichterbij huis kan ik worden geprikkeld bij het lezen van de verschillende woonmagazines. Pinterest draagt hier zeker ook aan bij." Haar inrichting is een mix van allerlei stijlen door elkaar, waarin het wereldse karakter wordt aangevuld met een vleugje Bohemian.

Tip: "Kunst maakt je huis persoonlijk, het zegt iets over jou en geeft je huis karakter! Dus kunst is altijd een goed idee!"

 1. Froukje Zithoek2

Kunst geeft extra sfeer

De kleuren in het kunstwerk matchen perfect bij de sfeer in de woonkamer. "Voor deze ruimte heb ik een portret van een serene vrouw gekozen, ze straalt zoveel kalmte uit." Met haar drukke baan is Froukje veel in de weer. “Ik heb het af en toe wel nodig om even terug te schakelen naar wat rust”, vertelt ze.

 1. Portret vrouw Froukje de Both Slaapkamer

Andere kant

"Voor mijn slaapkamer heb ik een beeld gekozen wat twee kanten weerspiegelt. Enerzijds komt hier de rust terug, anderzijds heeft ze wel iets ondeugends", lacht Froukje. "Dat is juist wel leuk voor de slaapkamer vind ik."

Shop in stijl

Wil jij ook dezelfde werken aan jouw muur? Froukje koos voor het materiaal canvas met zwarte baklijst, wat het doek een luxere afwerking geeft.

Alone
van Marja van den Hurk

 • Canvas,
 • 105 x 160 cm,
 • Met zwarte baklijst

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

419 Gratis verzending!

Cracked Up
van Marja van den Hurk

 • Canvas,
 • 70 x 85 cm,
 • Met zwarte baklijst

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

236 Gratis verzending!

Froukje's andere favorieten:

Kijk met Eigen Huis & Tuin binnen bij Froukje

Wil je meer ontdekken van Froukje's interieur? Evelyn van Eigen Huis & Tuin ging bij Froukje op bezoek en maakte een leuke video over haar interieur.
Bekijk de video via Instagram tv op de pagina van Eigen huis en tuin.

Ontdek meer

Ontdek de Tranquil Dawn collectie

Bekijk meer wereldse werken

Meer uitgelichte binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze virtuele showroom

Gebruik de app

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails