Judith Jumbotron

Binnenkijken bij Judith

Deze week kijken we binnen in de prachtige verbouwde boerderij van Judith, bekend van haar blog ThuisKets waar ze haar leven thuis deelt ter inspiratie voor anderen. Waarbij interieur en duurzaam leven centraal staat. We vinden de boerderij in de Noordoostpolder, tegen het eiland Schokland aan. Een zeer bijzondere plek om te wonen. Kijk je mee?

  1. Interieur verbouwde boerderij Werk aan de Muur

Van stal naar droomhuis

Wonen op het werelderfgoed in een verbouwde boerderij dat klinkt als een droom. Judith vertelt: "Drie jaar geleden vielen we als een blok voor de locatie van onze boerderij. we zagen de potentie in de grote schuur en de oude stallen. Daar wilden we mee aan de slag. onze keuken en onze slaapkamer en badkamer zijn in de oude varkensstallen gebouwd. Een enorme klus, maar het is echt prachtig geworden."

  1. behang Oude Meester Werk aan de Muur
  1. keuken woonboerderij Werk aan de Muur
  1. Werkkamer Werk aan de Muur behang
  1. Slaapkamer woonboerderij Werk aan de Muur

Hard werken op de boerderij

Om tot een resultaat van dit formaat te komen, vraagt om flink wat uurtjes arbeid. En natuurlijk het vermogen om de potentie van de boerderij te zien. "We hebben heel veel verbouwd, vertelt Judith. De oude stallen zijn eruit gegaan en we hebben over de hele lengte van de stallen leefruimte gemaakt. Glazen puien erin, betonvloer erin en een grote leefkeuken met een open haard. Daarnaast is er beneden een badkamer met een sauna gemaakt. We slapen ook beneden. In de slaapkamer zit nog de oude paardenstal met de luiken. Daarachter zit de kledingkast verstopt. In het "oude" huis zit een werkkamer en een woonkamer. De kinderen slapen daar boven."

  1. tuin Werk aan de Muur woonboerderij Judith
  1. Werk aan de Muur hal woonboerderij Judith
  1. Werk aan de Muur werkkamer woonboerderij Judith

"Mijn woonstijl? Landelijk chique met een vleugje industrieel. En kleurrijk!"

  1. Judith Landlevenjudith

Over Judith

WOONT in Nagele SAMEN met het gezin en hond AAN DE MUUR foto van Schokland op acrylglas, diverse werken uit de oude meester collectie op ArtFrame INSTAGRAM @landlevenjudith

  1. leefkeuken Judith Werk aan de Muur

Leefkeuken en homespa

Het lievelingsplekje in huis van Judith? "De keuken en de badkamer zijn mijn lievelingsplekken. De ruimte en warmte van de keuken is heerlijk, het is een echte leefkeuken. De badkamer is onze eigen homespa. heerlijk ontspannen in bad of in de sauna met openslaande deuren zo de tuin in."

  1. Werk aan de Muur acrylglas woonkamer

Groot formaat

Bij Judith vind je bijna geen lege muren. "Ik heb inmiddels meerdere werken van Werk aan de Muur hangen. Een prachtige foto van een fotograaf hier uit de omgeving. Op de foto zie je het oude eiland in een winterse setting. Eigenlijk is het onze achtertuin aan de muur. Ik heb gekozen voor acrylglas voor een prachtige luxe uitstraling. Daarnaast hebben we twee akoestische doeken in huis. Kunst op doek in een lijst met akoestisch materiaal erachter. Dit helpt bij het geluid in huis. Ideaal, mooi en praktisch tegelijk. Op beide doeken hebben we gekozen werken uit de oude meesters collectie. Het Puttertje en een doek van Pieter de Ring, een stilleven met kreeft.

"Het leuke van een ArtFrame is dat je die eenvoudig kunt wisselen. de lijst blijft hangen maar je kunt snel een andere sfeer creëren door het doek te wisselen."

  1. Werk aan de Muur landleven Judith Puttertje ArtFrame
  1. ArtFrame YOPIE landleven Judith Werk aan de Muur
  1. ArtFrame  oude meester Judith Werk aan de Muur

Shop in stijl

  1. Ander materiaal, of afmeting?

    Maak het werk zelf helemaal op maat!

Het puttertje, Carel Fabritius

  • ArtFrame,
  • 60 x 90 cm,
  • Zwart,
  • Met geluidsabsorberende panelen,
  • Complete set
Bekijk werk
  1. Ander materiaal, of afmeting?

    Maak het werk zelf helemaal op maat!

Brave ground.
van Studio Palette

  • ArtFrame,
  • 60 x 90 cm,
  • Aluminium,
  • Zonder geluidsabsorberende panelen,
  • Complete set
Bekijk werk

Meer favorieten van Judith

Ontdek meer

Bekijk meer oude meesters

Bekijk werken van jouw favoriete plaats

Bekijk de landelijke woonstijl collectie

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks