Vintage wanddecoratie kapsalon

Binnenkijken bij Kapsalon Silk Hair

In het Winkelcentrum Op de Brouwerij vind je de kapsalon van Silke van der Werff. In de gezellige Hairsalon Silk Hair is de beleving dubbel zo fijn. Je gaat weg met een nieuw, trendy kapsel én terwijl ze je aan het knippen zijn, kun je genieten van de fijne sfeer in de kapsalon zelf. Kijk je met ons mee?

  1. 14

Vintage meets industrieel

Het pand waarin de kapsalon is gevestigd werd casco opgeleverd. Dit betekende dat Silke het precies naar wens kon inrichten. Ze koos hier voor een industriële basis, met vintage elementen. "Hiermee wil ik de gezelligheid van vroeger terugbrengen", vertelt Silke ons. "De gezelligheid van vroeger gecombineerd met moderne knip en kleur technieken van nu."

  1. Binnenkijken bij Kapalon Silk Hair Werk aan de Muur

Over Kapsalon Silk Hair

GEVESTIGD in Enschede AAN DE MUUR Redhead van Nettsch op print op doek in afmeting 145 x 180 cm FACEBOOK @kapsalonsilkhair

  1. Kapsalon Silk Hair binnenkijken I Werk aan de Muur
  1. Kapsalon Silk Hair binnenkijken II Werk aan de Muur
  1. Kapsalon Silk Hair binnenkijken III Werk aan de Muur
  1. wanddecoratie kapsalon Werk aan de Muur

Kunst aan de muur

Silke koos voor een werk uit onze kapsalon collectie. "Het werk van Nettsch viel mij direct op", legt Silke uit. "Naast een geweldige uitstraling, is het een prachtig plaatje. Ook heeft het bij ons nog een akoestische werking." Het werk is namelijk geprint op print op doek. Hier kan je geluiddempende panelen achter plaatsen, die het geluid opvangen. Ontdek meer over print op doek.

Tip: “De Werk aan de Muur app! Hiermee kun je eenvoudig zien hoe een bepaald werk bij jou aan de muur staat. Erg leuk en handig om te gebruiken!”

Shop in stijl

Wil jij ook dezelfde werken aan jouw muur? Annemarie koos voor het materiaal canvas met een zwarte baklijst, wat het doek een luxere afwerking geeft.

Ontdek meer

Ontdek de kapper collectie

Bekijk vintage werken

Meer uitgelichte binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze virtuele showroom

Gebruik de app

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails