Kelly Jumbotron

Binnenkijken bij Kelly

Elke week vind je in de Werk aan de Muur blog de nieuwste binnenkijker. Deze week kijken we binnen bij Kelly en haar samengestelde gezin in Heerhugowaard. In het dagelijks leven is ze als een multitaskende supermom veel bezig met sport, interieur en lifestyle. Ze hebben het huis helemaal gestript en opgebouwd in eigen stijl. Benieuwd hoe ze los is gegaan met haar creativiteit? Kijk met ons mee!

 1. Voor de verbouwing Werk aan de Muur

Cocktail erbij

Kelly woont met Iwan en hun samengestelde gezin van 5 kids sinds maart in een vrijstaande woning. "We hebben de woning helemaal gestript en opnieuw opgebouwd in onze eigen stijl. Hier komen veel bakstenen, houten balken en donkere kleuren in voor. Doordat we een groot gezin hebben en veel slaapkamers kon ik helemaal los met de inrichting en mijn creativiteit! Wij hebben het huis letterlijk van top tot teen verbouwd. Binnen is nu zo goed als af. We zijn inmiddels buiten gestart met de bouw van een groot verwarmd zwembad en poolbar."

 1. Industriele binnenkijker Werk aan de Muur
 1. Industriele binnenkijker Werk aan de Muur pluimen
 1. Industriele binnenkijker Werk aan de Muur New York style
 1. terracotta slaapkamer

New York Loft Chic meets industrial

Wanneer je het huis binnenloopt krijg je direct het gevoel van een warm, chique hotel met mooie donkere accenten. "Interieurstyling is wat ik het liefste doe. Ik breng uren door op internet, kijk woonprogramma’s en reis veel waardoor ik mooie combinaties kan maken. Ik probeer altijd origineel te zijn en iets te maken wat nog niemand heeft." Haar lievelingsplekje in huis is de keuken. Ze vertelt: "Een mooi groot eiland in combinatie met de oude houten gebinten en strakke details als de ingebouwde wijnklimaatkast in de muur. Heerlijk om hier lekkere maaltijden te maken."

Tip van Kelly: "Ik ben gek op Pampasgras. Dat geeft elk hoekje sfeer! Ik zou iedereen willen adviseren om echt lef te hebben met je interieur. Wees niet te voorzichtig met kleur. Door te proberen krijg je de mooiste en meest originele plekjes! Ik hou ook van grote materialen. Liever 1 grote vaas die geweldig is, dan allemaal kleine prullaria."

 1. Kelly kok Werk aan de Muur

Over Kelly

WOONT in Heerhugowaard SAMEN met Iwan en 5 kids AAN DE MUUR diverse werken uit de Oude Meesters collectie WERK coördinator van een zorg bemiddelingsbureau INSTAGRAM @dutch_design_trends

 1. Melkmeisje interieur Werk aan de Muur industrieel
 1. de Nachtwacht Oude Meester Werk aan de Muur
 1. Melkmeisje binnenkijker Werk aan de Muur

Kunst thema

Kelly heeft werken gevonden uit de Oude Meester collectie. "We hebben een kunst thema in huis. We hebben gekozen voor de Nachtwacht omdat je elke keer wat anders in het schilderij ziet. Daarnaast passen de kleuren perfect bij de olijfgroene bank en de bakstenen muur. Een echte eyecatcher!"

Shop in stijl

De Nachtwacht, Rembrandt van Rijn

 • Canvas,
 • 120 x 100 cm,
 • Met zwarte baklijst

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

358 Gratis verzending!

Ontdek meer favorieten

Ontdek meer

Ontdek meer Oude Meesters

Bekijk de industriële woonstijl

Bekijk alle binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze showroom

Gebruik de app

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails