Binnenkijken in het huis van Laura met abstracte kunst

Binnenkijken bij Laura

Deze week kijken we binnen bij Laura en haar gezin in Arnhem. Samen met haar man Jeroen vormen ze een geweldig klusteam. Ze ontdekten in hun nieuwbouwwijk een huis dat te koop stond met veel mogelijkheden. Dus hebben ze samen de handen uit de mouwen gestoken en het huis grondig aangepakt. Met als resultaat een ruime, lichte en fijne woning. Kijk je met ons mee?

 1. E06142Ea Cdf1 4475 B73C Eb783A88E147

Verbouwingskriebels

Laura en Jeroen delen de passie om een huis mooi en stijlvol te maken. Laura vertelt: "Toen ons eerste huis echt af was dachten we, en nu? We hadden zin in een nieuw project samen! Enkele straten verder van ons huis kwam een huis in verkoop waarvan wij direct de vele mogelijkheden zagen. En dat in de wijk waar onze kinderen het zo naar hun zin hebben. We hebben ontzettend hard gewerkt samen, veel geklust, muren doorgebroken, bijna alles eruit gehaald en zo het huis beetje bij beetje weer gemaakt tot wat het nu is."

 1. Moderne badkamer in de binnenkijker van Laura
 1. Woonstijl binnenkijker Laura
 1. Woonstijl abstracte kunst binnenkijker Laura

Het eindresultaat

En het vele klussen wordt beloond, want het eindresultaat is prachtig! "Het huis is strak, licht, open en sfeervol geworden, vertelt Laura. Ik zou onze stijl omschrijven als een combinatie van een lichte ruimte, strakke lijnen en afwerkingen en een stoer betonnen gesmeerde vloer, met levendige stoffen zoals hout, goud, stenen, bloemen en kleur. Met heerlijke kunstwerken als finishing touch." Laura houdt de basis strak, licht en stijlvol. Met kleur, vrolijke bloemen en een knipoog naar gouden details als heerlijke tegenhanger.

 1. Woonaccessoires Werk aan de Muur binnenkijker Laura
 1. Woondetails Werk aan de Muur binnenkijker Laura
 1. Binnenkijken bij Laura

Over Laura Jansen-Wolters

WONEN in Arnhem SAMEN MET man Jeroen, 2 kinderen en hond Basje AAN DE MUUR Forest Walk van Maria Kitano en Unbang van GOOR Abstracten WERKT ALS lerares in het basisonderwijs en ondersteuning in eigen bedrijf van haar man Jeroen INSTAGRAM @wonen_op_1

 1. 32Efcb75 3Ef1 4Bbc Adf1 B8A33E928Cd5

Volop genieten

Het huis is nog niet af, maar ze genieten er al volop van. "Ons huis is nog niet klaar en we blijven lekker samen bezig. We genieten ervan om steeds weer iets aan te pakken. Ondertussen is het al heerlijk om lekker te koken in de keuken, terwijl je man en kinderen rondom het barretje hangen en vertellen over de dag. Of 's avonds kruipen we lekker weg in het hoekje van de heerlijke zachte stoffen bank. Het huis geeft ons voelbaar ruimte, rust, lucht en licht. Het is voor ons echt een plaats om op te kunnen laden voor een nieuwe dag van fijn en hard werken!"

"Ik haal mijn inspiratie uit heerlijke woonbladen, interieur boeken en social media. Maar kijk vooral ook om je heen, overal is volop inspiratie. Denk aan het buitenleven, de natuur, musea, mooie gebouwen en het spotten van kleurencombinaties. Inspiratie te over!"

Abstracte kunst aan de muren

"We hebben in dit huis nu twee schilderijen van Werk aan de Muur hangen, want aan een mooie muur mag een mooi schilderij! De schilderijen zorgen voor een verbinding in kleuren in het interieur; de sfeervolle samenvoeger! Zo geeft het schilderij Forest Walk van Maria Kitano uit de abstracte kunst collectie het interieur kleur en geeft het een zachtheid bij de hardere strakke gesmeerde betonnen vloer.

Het schilderij Unbang van GOOR Abstracten doet mij denken aan de lichtvlekken die je ziet als je onder een boom ligt, waarbij de zon tussen de bladeren door dwarrelt! De kleuren van het schilderij zorgen voor de verbinding tussen de verschillende meubels, stoffen en spullen in de woonkamer en laat de ruimte meer leven en spreken."

 1. Abstracte kunst van Lars van Goor print op doek Werk aan de Muur

Shop in stijl

Wil jij ook dezelfde werken aan jouw muur? Laura koos voor diverse werken uit de abstracte kunst collectie, geprint op print op doek.

Forest Walk (gezien bij vtwonen)
van Maria Kitano

 • Print op (akoestisch) doek,
 • 120 x 150 cm,
 • Zwart,
 • Zonder geluidsabsorberende panelen,
 • Blockout doek inclusief frame

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

546 Gratis verzending!

Unbang
van GOOR abstracten

 • Print op (akoestisch) doek,
 • 105 x 145 cm,
 • Zwart,
 • Zonder geluidsabsorberende panelen,
 • Blockout doek inclusief frame

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

448 Gratis verzending!

Ontdek meer favorieten van Laura

Ontdek meer in stijl

Abstracte kunst

Bekijk de vtwonen aflevering

Meer uitgelichte binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Gebruik de app

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails