Binnenkijken bij kunst in een duinvallei

Binnenkijken bij Manon

Deze week kijken we binnen in de prachtige nieuwbouw vakantiewoning van Manon en Ben. Een prachtig vakantiehuis in Kamperland met veel licht en vlakbij het strand. Vakantiekriebels gegarandeerd! Nog op zoek naar een weekendje weg? Deze fijne woning kan je ook zelf huren bij Z'andvillas. Kijk je met ons mee?

 1. Binnenkijken in Zeeland Werk aan de Muur

Liefs uit Zeeland

Dit jaar is de nieuwbouw vakantiewoning van Manon, Ben en kids Louise, Helen en Tom opgeleverd. Manon vertelt: "Ons vakantiehuis is een heerlijk ruim huis met veel licht. Het is rustig gelegen aan het einde van een doodlopende weg, waardoor er bijna geen verkeer langskomt. Daarnaast is er, door de hogere ligging in een duingebied, een wijds uitzicht, iets wat we in ons stadse huis in Breda niet hebben. En natuurlijk is het heerlijk om vlakbij het strand te zijn."

 1. Kunst slaapkamer vakantiehuis Werk aan de Muur
 1. Kunst vakantiehuis binnenkijken Werk aan de Muur
 1. Keuken vakantiehuis Werk aan de Muur
 1. vakantiehuis zeeland Werk aan de Muur

Vanaf de tekentafel

"Het is een nieuwbouw woning, wij hebben het vanaf tekening gekocht en hadden hierdoor de mogelijkheid om allerlei zaken direct bij de bouw aan te passen. We hebben op heel veel punten aanpassingen gedaan, onder het motto ‘als we het doen, doen we het goed’. We hebben gekozen voor aanpassingen in de badkamer, waardoor er een mooie sauna geplaatst kon worden en in de tweede badkamer een bad. Ook hebben we de keuken uitgebreid, zodat er een extra grote koelkast geplaatst kon worden en een dubbele oven. Geen overbodige luxe in een achtpersoons vakantiehuis. Ook hebben we een zwarte stalen deur geplaatst tussen de gang en de woonkamer, waardoor alles nog ruimtelijker is geworden."

Tip van Manon: Wij hebben voor we met de inrichting startten een moodboard laten maken door Styling Aan Zee. Dit moodboard heeft ons ontzettend geholpen om in één sfeer te kunnen blijven en niet te verzanden in allerlei dingen die we mooi vinden, maar uiteindelijk niet bij elkaar passen. Van haar kreeg ik ook de tip voor Werk aan de Muur!

 1. sauna vakantiehuis Werk aan de Muur
 1. Stalen deur Werk aan de Muur
 1. Manon Veldt Werk aan de Muur

Over Manon

WOONT in Breda VAKANTIEHUIS in Kamperland SAMEN met haar man Ben en kinderen Louise, Helen en Tom AAN DE MUUR WACHTERS IN DE WIND van Hans van Dam op behang WERK assetmanager INSTAGRAM @Duinvallei43_kamperland

 1. binnenkijken Werk aan de Muur

Wilde huisdieren

Het lievelingsplekje in huis van Manon? "Mijn lievelingsplekje is de hoekbank. Vanuit deze hoek kijk je naar het duinlandschap, waar altijd iets gebeurt. Konijnen en hazen komen voorbij, Lepelaars en we hebben zelf herten gespot op een rustig moment. Ook bewonderen we de Zeeuwse luchten, prachtig en rustgevend." De inspiratie in huis heeft ze uit Pinterest, Instagram en woonbladen gehaald. "Mijn woonstijl omschrijf ik als licht en rustig, met een stoer randje. Natuurlijke materialen, gecombineerd met zwart en lichte tinten. Geen tierelantijnen, wat er staat moet functioneel en mooi zijn."

"Tijdens de Corona periode was de verhuur van ons huis nog niet gestart. We hebben er toen heel veel gebruik van gemaakt en ons heel ‘blessed’ gevoeld dat we deze escape hadden. In de periode dat er niet toeristisch overnacht mocht worden in Zeeland, vertrokken we 's morgens om 7 uur uit Breda, met de kinderen in pyjama op de achterbank... Heerlijk in Zeeland ontbijten en ‘s avonds na een heerlijke dag (met veel ruimte om ons heen, Zeeland was heel stil) met drie slapende kinderen weer naar huis."

 1. behang vakantiewoning Werk aan de Muur binnenkijken

Vakantiegevoel

Manon koos voor een prachtig zwart-wit behang uit de strand collectie. "Het eerste werk dat we hebben gekozen is het fotobehang met de zee en strandpalen. Dit hebben we gekozen omdat het voor ons echt de sfeer van het strand weergeeft. Het geeft direct een vakantiegevoel, zonder dat het overheersend is in de woonkamer. Daarnaast vormt het een mooie overgang tussen het staal van de deur en de witte muur ernaast." Voor de rest van het huis hebben ze ook nog vijf mooie werken gevonden in de collectie. Deels om het strandgevoel te benadrukken, maar ook een werk die mooi bij het kleurenpalet past.

Shop in stijl

WACHTERS IN DE WIND - GUARDS IN THE WIND
van HANS VAN DAM

 • Naadloos behang,
 • 188 x 260 cm

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

274 Gratis verzending!

Ontdek meer

Bekijk meer zwart-wit foto's

Bekijk meer strand foto's

Meer uitgelichte binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze showroom

Gebruik de app

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails