Marlies Jumbotron

Binnenkijken bij Marlies

In Balkbrug woont Marlies aan de voeten van het natuurgebied Reestdal. Een revalidatie van een hersentumor zorgde ervoor dat Marlies veel tijd en aandacht aan het interieur van hun jaren 50 huis kon besteden. En dat zie je er vanaf. Met een prachtig chique resultaat als gevolg.

Twee rechterhanden

Ze heeft gekozen voor een stoer-chic woonstijl in gedekte tinten met veel mooie materialen en stoffen. Ze combineert dit met meubels die ze graag zelf lekker opknapt. Ze bedacht het succesrecept voor een knusse keuken: krijtverf gecombineerd met behang uit de collectie van Werk aan de Muur.

 1. Sfeer4 Marlies
 1. Wadm Sfeer5
 1. Wadm Marlies4

Over Marlies

WONEN in Balkbrug SAMEN met man en twee kinderen. AAN DE MUUR Stilleven 32 van Ron jejaka art op behang, Marchesa Luisa Casati with a Greyhound van Giovanni Boldini op canvas, My Old Piano van Inge van den Brande op naadloos behang en De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn op naadloos behang.

Tip van Marlies: "We hebben inmiddels 4 grote werken gebruikt in ons interieur en ik krijg altijd veel reacties. Niet iedereen durft het aan om hele muren te voorzien van naadloos behang en dat snap ik ook, maar ik ben heel blij met mijn werken."

 1. Wadm Marlies1
 1. Wadm Marlies2
 1. Wadm Marlies3

Nog een tip: "Ik krijg graag naar ideeën van interieurontwerper Eric Custers. Als ik mijn kleuren voor een bepaalde woonruimte heb bepaald, kijk ik altijd naar de collecties van Werk aan de Muur en kies dan een afbeelding die past bij de sfeer die ik aan de ruimte wil geven. Vaak zoek ik op de website eerst op kleur, dan op gewenst formaat en tot slot de afbeelding die bij de ruimte en sfeer past.

Shop in stijl

Marchesa Luisa Casati with a Greyhound, Giovanni Boldini

Wil jij ook de werken die Marlies gekozen heeft aan jouw muur? Marlies koos voor Marchesa Luisa Casati with a Greyhound op het materiaal canvas in de afmeting 75 x 140 cm.

Marchesa Luisa Casati with a Greyhound, Giovanni Boldini

 • Canvas,
 • 75 x 140 cm,
 • 2 cm dik,
 • Vervaagd

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

246 Gratis verzending!

Stilleven

Wil jij ook de werken die Marlies gekozen heeft aan jouw muur? Marlies koos voor Stilleven 32 op het materiaal naadloos behang in de afmeting 280 x 120 cm.

Stilleven 32
van Ron jejaka art

 • Naadloos behang,
 • 280 x 120 cm

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

224 Gratis verzending!

My old piano

Wil jij ook de werken die Marlies gekozen heeft aan jouw muur? Marlies koos voor My Old Piano op het materiaal naadloos behang in de afmeting 230 x 200 cm.

My old piano
van Inge van den Brande

 • Naadloos behang,
 • 230 x 200 cm

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

389 Gratis verzending!

De nachtwacht

Wil jij ook de werken die Marlies gekozen heeft aan jouw muur? Marlies koos voor de Nachtwacht op het materiaal naadloos behang in de afmeting 230 x 120 cm.

De Nachtwacht, Rembrandt van Rijn

 • Naadloos behang,
 • 230 x 120 cm

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

212 Gratis verzending!

Ontdek meer

Oude meesters

Verlaten plekken

Grandeur chique

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze virtuele showroom

Gebruik de app

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails