Jumbotron Marrit

Binnenkijken bij Marrit de Lang van done by myself

Gedurfd is wel de beste omschrijving voor de binnenkijker van deze week. Marrit de Lang kocht met haar man vijf jaar geleden een jaren '30 wonen dat wel erg veel liefde nodig had. Stap voor stap toveren ze het huis om tot hun droomhuis. Naast het aangaan van dit stoere avontuur, durft Marrit ook te kiezen voor kleur. Veel kleur! Deze week neemt ze ons mee in haar droomhuis in Leeuwarden. Kijk je mee?

Gewoon doen

Marrit woont met haar man en dochter in een hele fijn wijk in Leeuwarden. Toen ze de eerste twee bezichtigingen hadden gezien, renden ze zo ongeveer gillend weg, gezien de slechte staat van het huis. Maar na wat langer denken zagen ze ook de mooie details die het huis had, en waar ze naar het opknappen van zouden kunnen gaan genieten. Dus hebben ze het gekocht en zijn ze nu vijf jaar aan het verbouwen. Marrit vertelt: "Het huis was in hele slechte staat, en een intensieve verbouwing was nodig om het huis weer fijn en mooi te maken. We wonen er nu vijf jaar en het einde is gelukkig in zicht, maar het is zeker nog niet af. We hebben alles zelf gedaan, daarom duurde het ook zo lang, haha. Maar het heeft er wel voor gezorgd dat we het huis echt konden maken zoals wij dat wilden. We zijn ontzettend trots op het resultaat en blij in ons fijne huis!"

 1. Binnenkijken Marrit 3
 1. Binnenkijken Marrit 8

"Inspiratie is voor mij echt overal, maar het meeste vind ik dit op Instagram en in interieurboeken & -tijdschriften. Je kunt me heel gelukkig maken met een plekje op de bank en een inspirerend koffietafelboek op mijn schoot."

 1. Marrit De Lang

Over Marrit

WOONT in Leeuwarden SAMEN met man en dochter AAN DE MUUR Queen of Clubs van Britta Glodde INSTAGRAM @donebymyselfblog WERK Fotograaf en interieurblogger

 1. Binnenkijken Marrit 5

Juweel vol kleur

De stijl van Marrit? "Ik houd ontzettend van kleur, dus elke ruimte in ons huis heeft een andere kleur. Dit combineer ik graag met jaren '50 design en vintage. Dit alles zorgt voor een heel persoonlijk interieur, en dat vind ik het allerbelangrijkste. Qua stijl kan ik dit het best omschrijven als eclectisch, omdat ik van zoveel verschillende stijlen houd en dit graag met elkaar combineer."

Mijn interieurtip is dat je je in je huis moet omringen met dingen waar je blij van wordt en die tot je spreken. Maak je niet druk om het mixen van verschillende stijlen, de rode draad is immers dat jij het mooi vindt. Ik wil graag aan een interieur kunnen zien wie er wonen, dus toon die hobby's, kunst & andere persoonlijke dingen. Het is jouw huis!

 1. Binnenkijken Marrit 10
 1. Binnenkijken Marrit 2
 1. Binnenkijken Marrit 9
 1. Binnenkijken Marrit 7
 1. Binnenkijken Marrit 4

Alles is liefde

Iedere ruimte in het huis heeft een andere kleur en eigen sfeer. Daarom is er niet één lievelingsplek waar Marrit graag is. "Ik heb heel veel lievelingsplekken met verschillende redenen! De eerste is onze woonkamer, waar we zulke fijne meubels hebben staan en de plek is waar we het meeste zijn. Maar ook de keuken is een lievelingsplek - ik houd heel erg van koken en daarnaast ben ik enorm trots op het resultaat van 4 maanden keihard bikkelen voor de nieuwe keuken met bakstenen muur. Als laatste is onze slaapkamer voor mij echt een hele fijne plek, waar ik me graag terugtrek om te ontspannen."

 1. Queen Of Clubs

Mevrouw plastic

Het is duidelijk dat Marrit houdt van kunst! Uit de collectie van Werk aan de Muur koos ze een mooie blikvanger voor in de woonkamer. "Mijn man en ik deden een inspiratierondje bij Flinders en toen ik dit beeld zag, wist ik eigenlijk direct dat dit hét perfecte stuk voor boven de bank zou zijn. We zochten al heel lang naar iets spectaculairs voor deze plek, en ik wist het direct toen ik het gevonden had. Ook de grote maat sprak me direct aan, ik houd van statements in huis. Toen het werk eenmaal thuis hing, bleek het perfect. Aan de ene kant een opvallend item, en tegelijkertijd blend het in het geheel, omdat het zo goed past. Als ik mensen vertel dat het "Queen of Clubs" heet, vinden ze dat direct heel leuk en zien de schoppen terugkomen in haar haar. Onze dochter noemt haar trouwens "Mevrouw Plastic", haha.
We kozen voor de aluminium dibond omdat dit een mooi mat resultaat geeft, en daarnaast vinden we het zwevende effect op de muur heel gaaf."

De favoriete werken van Marrit

Shop de werken van Marjolein

Wil jij ook de werken die Marjolein heeft gekozen aan jouw muur? Marjolein koos voor het materiaal staal met een matte afwerking in de afmeting 70x95cm.

Queen of clubs
van Britta Glodde

 • Aluminium Dibond,
 • 100 x 135 cm,
 • Glanzend

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

569 Gratis verzending!

Ontdek meer

Warm glow

Ontdek meer lijntekeningen

Meer uitgelichte binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze virtuele showroom

Feestdagen tip: geef een kadobon!

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails