Blog binnenkijken Stefania en Chris in Rotterdam

Binnenkijken bij Stefania en Chris

Deze week kijken we binnen bij Stefania en Chris in Rotterdam. Ze wonen ruim een jaar super gelukkig in hun appartement vlakbij Rotterdam Alexandrium. Stefania komt uit een klassiek Italiaans huis en Chris uit een landelijke, koloniale inrichting. Wanneer je dit met elkaar combineert, krijg je een prachtige mix van vintage, klassiek, modern en werelds. Het huis straalt "Chris en Stefania uit". Kijk je met ons mee?

 1. Binnenkijken in Rotterdam Werk aan de Muur

Liefde op het eerste gezicht

Stefania en Chris zijn super gelukkig met hun appartement in Rotterdam. Stefania vertelt: "Begin december 2018 waren we ons aan het voororiënteren op het internet en toen kwam de woning voorbij. Dit was de éérste woning die we zijn gaan bekijken en we waren beide meteen verliefd! Eén dag voor kerst hoorden we dat wij er mochten wonen. Perfect kerstcadeau!"

Ze wonen op de begaande grond van het appartementencomplex en doordat ze op de hoek wonen, loopt er een L-vormige tuin rondom de woning. "De tuin is ook één van de redenen geweest waarom we op deze woning zijn gevallen. Daarnaast waren we ook ontzettend blij met de open keuken. We zijn alletwee gek op koken en lekker eten en door de open keuken is dat extra gezellig met familie. Daarbij zit de woning op loopafstand van het winkelcentrum Alexandrium en ook dat trok ons aan. Alles in de buurt, zonder de drukte van het centrum."

 1. Klassieke woonstijl Werk aan de Muur
 1. Mix van woonstijlen binnenkijker Rotterdam
 1. Klassieke woonstijl Werk aan de Muur Rotterdam

Een echte "Chris en Stefania"

De woonstijl omschrijven Chris en Stefania als een mix van: klassiek, vintage, modern en werelds. "Zo hebben we een klassiek bureau met leer ingelegd en een vintage dressoir. Daartegen over hebben we een moderne bank en poef en hebben we wat wereldse aspecten zoals de wereldbol, verrekijker, plantentafel en hier en daar een dierenprintje."

Hoe ze tot inspiratie komen? "Uiteraard zijn we geïnspireerd door tv en social media, maar we hebben ook echt geprobeerd onze eigen stijl te creëren. We kopen alleen dingen die we beide mooi vinden en waarderen, waardoor het echt 'Chris en Stefania' uitstraalt. Ik kom zelf uit een klassiek Italiaans huis en Chris uit een landelijk en koloniale inrichting en ook daarvan zie je invloeden van terug in onze inrichting."

 1. Vintage woonstijl Werk aan de Muur
 1. Wereldse woonstijl Werk aan de Muur
 1. Binnenkijken bij Chris en Stefania in Rotterdam

Over Chris en Stefania

WONEN in Rotterdam AAN DE MUUR De kus van Gustav Klimt op canvas met gouden sierlijst en Het aardse paradijs met de zondeval van Adam en Eva, Rubens en Brueghel op canvas WERKEN in de vastgoed en bij de gemeente INSTAGRAM @s.i.c.m en @chriszoun

 1. Kunst Adam en Eva in slaapkamer Werk aan de Muur

Klassieke eyecatcher

Stefania en Chris kozen voor twee prachtige klassieke werken uit onze Oude Meesters collectie. "Wij hebben vanaf begin al gezegd dat we graag een groot schilderij wilden in ons huis. Nu hebben we in de woonkamer een lange witte muur die hiervoor ideaal is. Toen we aan het zoeken waren naar mooie schilderijen en plaatjes kwamen we op de afbeelding van Adam en Eva en beide vonden we dit prachtig, maar niet voor in de woonkamer. De prachtige kleuren en het feit dat je nooit alles gezien hebt, omdat er zoveel opstaat, zorgde ervoor dat het schilderij wel bleef hangen in ons hoofd. Uiteindelijk kwamen we op het idee deze in de slaapkamer te hangen. Aangezien daar de muur nog helemaal leeg was, wilden we dat alle aandacht naar het canvas zou gaan, dus hebben we gekozen voor een groot formaat. Ook had onze slaap kamer nog weinig kleur, waardoor dit schilderij perfect de kamer zou opvullen.

 1. Gustav Klimt Werk aan de Muur

Een goud randje

De slaapkamer was voorzien, maar ondertussen zaten we nog steeds met een kale muur in de woonkamer. Om de knoop door te hakken zijn we met zijn tweeën de webshop afgestruind van Werk aan de Muur en zo kwamen we op Gustav Klimt. Ik kende dit schilderij van kunstgeschiedenis op de middelbare school, maar pas toen we het beiden zagen, wisten we dat dit hem zou worden. We kozen voor de gouden lijst, zodat het een echt pronkstuk werd."

"Beide werken zijn van canvas, omdat dit het ons het meest moet denken aan een origineel schilderij.
Ook is het fantastisch dat de canvassen scherp en kleurrijk zijn. Hierdoor lijkt het soms net of het reliëf van de verfkwasten echt te zien is!""

Shop in stijl

Wil jij ook dezelfde werken aan jouw muur? Stefania en Chris kozen voor klassieke kunst op canvas met gouden sierlijst.

De Kus van Gustav Klimt

 • Canvas,
 • 140 x 145 cm,
 • Met gouden sierlijst

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

793 Gratis verzending!

Het aardse paradijs met de zondeval van Adam en Eva, Rubens en Brueghel

 • Canvas,
 • 170 x 110 cm,
 • 2 cm dik,
 • Vervaagd

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

319 Gratis verzending!

Ontdek meer in stijl

Klassieke kunst

Gustav Klimt

Meer uitgelichte binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Gebruik de app

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails