Suzan Jumbotron

Binnenkijken bij Suzan

We kijken deze week binnen bij Suzan, getrouwd en moeder van drie heerlijke jongens en wonend op het mooie eiland Goeree-Overflakkee. Naast dat ze erg geniet van haar kinderen, is ze graag bezig met interieur en styling. Dat levert een prachtig huis op waar je je direct thuis voelt. Kijk je met ons mee?

Groots dromen

Suzan vertelt: "Nog maar kort geleden kochten we dit huis. We vielen op het eerste gezicht gek genoeg niet voor het huis zelf, maar wel voor de heerlijke weidse tuin. Ook zagen we dat het huis genoeg potentie had om er wat moois van te maken. Het huis zelf is 29 jaar geleden gebouwd en is vervolgens een beetje blijven hangen in de tijd. Dus daar konden we wel wat mee!" Wat Suzan aan haar huis heeft verbouwd? Suzan lacht: "Haha, zeg maar gerust: wat niet! Alles is gestuct, alle vloeren zijn gedaan, er is een badkamer op zolder gecreëerd, er zijn nieuwe trappen, een nieuwe keuken en ga maar door." Terwijl ze met haar man en drie zonen woont, kreeg ze het toch voor elkaar om de garage om te toveren tot een heerlijke leefruimte. De ruimte is nu zowel een speelkamer als bijkeuken. Ideaal!

  1. Droomdesign 2
  1. Droomdesign 3
  1. Suzan Small

Over Suzan

WONEN op het eiland Goeree-Overflakkee SAMEN met haar man en drie zoontjes. WERKT ALS stylist AAN DE MUUR Gezicht op Dordrecht van Aelbert Cuyp op naadloos behang. INSTAGRAM @droomdesign

Tip van Marlies: "Think big! Heb je ergens een lange rechte muur vrij waar je niet veel mee kan? Dan is dat waarschijnlijk een ideale plek voor een gaaf werk! En wees vooral niet bang dat het te groot is. Hoe groter, hoe imposanter. Kleine objecten maken je huis vaak kleiner."

  1. Droomdesign 4
  1. Droomdesign 5
  1. Droomdesign 6
  1. Droomdesign 65047898 362765491094108 363297715774364345 N

Liefde voor de stad

Suzan's keuze was zo gemaakt wat betreft wanddecoratie. "Kies voor een werk met een persoonlijk tintje. Wij kozen voor een print van Dordrecht omdat wij hier lang hebben gewoond. Nu we zijn verhuisd wilden we de liefde voor deze stad wel meenemen."

Shop in stijl

Gezicht op Dordrecht bij zonsondergang, Aelbert Cuyp

Wil jij ook het werk die Suzan gekozen heeft aan jouw muur? Suzan koos voor Gezicht op Dordrecht bij zonsondergang op het materiaal behang.

Gezicht op Dordrecht bij zonsondergang, Aelbert Cuyp

  • Naadloos behang,
  • 319 x 227 cm

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

499 Gratis verzending!

Ontdek meer

Oude meesters

Steden

Ontdek alle binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze virtuele showroom

Gebruik de app

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails