Kijk binnen bij het interieur van Tess Werk aan de Muur

Binnenkijken bij Tess

Elke week vind je in de Werk aan de Muur blog de nieuwste binnenkijker. Deze week kijken we binnen bij Tess. Ze geniet inmiddels al vijf jaar van een prachtige nieuwbouw woning in de Schuytgraaf in Arnhem. Ze houdt van een neutrale basis met natuurlijke materialen. Kijk je mee?

  1. Natuurlijk wonen interieur Werk aan de Muur

Serene sferen

Tess kiest voor een neutrale basis in haar interieur, die ze mooi combineert met natuurlijke elementen. Tess vertelt: "Ik houd enorm van natuurlijke materialen. De kleuren in onze woning zijn neutraal. De combinatie met planten zorgt voor een serene sfeer. Verder ben ik, toen wij hier net kwamen wonen, enorm aan het zoeken geweest. Budget hadden we bijna niet meer over na een keuken, badkamer, tuinaanleg, vloeren en verf. Wat past er goed bij ons en uiteindelijk ook bij het type huis? Dat was een vraag die door mijn hoofd bleef dwalen. Na een paar jaar leer je je huis goed kennen en de mogelijkheden. Onze muur (met het werk van Karin Bazuin via Werk aan de Muur) heeft wel 100 verschillende kleuren gehad, iedere week kwam er een nieuw idee. Uiteindelijk hebben wij de kleur gevonden die er voor ons goed bij past en het plaatje compleet maakt. Deze kleur zit er nu alweer bijna een jaar op!"

Tip van Tess: "Zorg ervoor dat je in je woning doet waar jij je prettig bij voelt. Wanneer iets goed voelt, is het ook goed."

  1. Natuurlijke materialen interieur Werk aan de Muur
  1. Natuurlijke decoratie interieur Werk aan de Muur
  1. Binnenkijker blog Werk aan de Muur

"Mijn lievelingsplekje is de muur achter de bank. De houten kast zorgt voor een natuurlijke uitstraling en maakt de witte muur direct warm. Op de kast staan veel plantjes. Ik ben opzoek naar zeldzame plantjes en koop deze dan als stekjes. Hier kan ik ze goed in de gaten houden en daarmee direct goed verzorgen!"

  1. Wanddecoratie Werk aan de Muur natuurlijk interieur

Stoer en natuurlijk

Tess haalt haar inspiratie uit Instagram, Pinterest en uiteraard woonwinkels. Sissy-Boy Homeland is een favoriet, maar ook Loft en Meijer & Floor in Arnhem. Ook leest en kijkt ze graag naar vtwonen, waar ze het gekozen kunstwerk heeft gespot. "Het beeld van Karin Bazuin kwam voorbij in een aflevering van vtwonen Weer Verliefd op je Huis. Een mooie woning, met kleuren die ons beiden aanspreken. Iets kopen aan de muur vinden wij lastig, maar wij hadden hier beiden een goed gevoel bij. De combinatie van het akoestische doek met het zwarte aluminium frame geeft voor ons een stoere, maar ook een natuurlijke uitstraling."

  1. Groen interieur Werk aan de Muur

Over Tess

WOONT in Arnhem SAMEN met Mees en labrador Foss AAN DE MUUR Blauwe vaas met besjes van Karin Bazuin als print op doek WERK lerares in groep 6 op het basisonderwijs INSTAGRAM @foss.plants.and.interior

Shop in stijl

Blauwe vaas met besjes (gezien bij vtwonen)
van Karin Bazuin

  • Canvas,
  • 75 x 105 cm,
  • 2 cm dik,
  • Beeld gevouwen

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

138 Gratis verzending!

Bekijk meer favorieten van Tess

Ontdek meer

Bekijk meer moderne stillevens

Ontdek de Natuurlijk wonen collectie

Meer uitgelichte binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze showroom

Gebruik de app

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails