Yvon Jumbotron

Binnenkijken bij Yvon van den Berg

Kijk mee bij Yvon van den Berg die sinds 2 jaar in een vrijstaand nieuwbouwhuis woont in Apeldoorn. Samen met een architect is het huis ontworpen, waardoor het helemaal voldoet aan de wensen van het gezin.

Knap werk

Veel glas, waardoor het licht binnenstroomt, veel ruimte voor een kookeiland en grote eettafel, zodat er met veel mensen getafeld kan worden. Een droomhuis dat modern is, maar niet te strak. Hebben we je aandacht? Laat je inspireren door dit prachtige interieur.

  1. Yvon2
  1. Yvon3

Tip van Yvon: "Het werk was makkelijk gevonden, omdat ik goed werd geholpen door één van de stylisten. Met mijn wensen maakte zij een mooie voorselectie en werd het kiezen een stuk makkelijker."

  1. Yvon Small

Over Yvon

WOONT in Apeldoorn WERKT ALS interieurstylist INSTAGRAM @yvonvandenberg AAN DE MUUR Stilleven met fruit, oesters en porselein uit de Oude Meesters collectie op canvas met een witte baklijst

  1. Yvon4
  1. Yvon5
  1. Yvon7
  1. Img 0755

Oude meester in de keuken

Een prachtig stilleven in de keuken brengt niet alleen rust, maar geeft ook een uitermate fijne sfeer met zich mee. De tijd gaat letterlijk even stil staan. Door Yvon super leuk gecombineerd met de Delfts blauwe bordjes aan de muur. Het werk behoudt de rust van de ruimte, maar geeft wel een warm gevoel.

Shop in stijl

Shop het werk van Yvon

Wil jij ook het werk wat Yvon van den Berg gekozen heeft aan jouw muur? Yvon koos voor het materiaal canvas met een witte baklijst in de afmeting 110x135cm.

Stilleven met fruit, oesters en porselein, Abraham Mignon

  • Canvas,
  • 110 x 135 cm,
  • Met witte baklijst

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

336 Gratis verzending!

Ontdek meer

Stilleven gezien bij vtwonen

Ontdek meer stillevens

Meer uitgelichte binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze showroom

Gebruik de app

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails